GetContact'tan nasıl numaranızı silebilirsiniz? - Haberler - indir.com

GetContact'tan nasıl numaranızı silebilirsiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-28 14:52:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kişilerin telefon bilgilerine hakim olan uygulama GetContact, istek üzerine kişilerin numaralarını silmeye olanak sağlıyor. Uygulamanın içeriği kişilerin numaralarının başka kişilerde kayıtlı olduğunu gösteriyor olup bu uygulamayı yükleyen kişiler kendi numaralarının kimlerde ne şekilde, hangi isimle kayıtlı olduğunu gösteriyor. Ancak sizi ne şeklide kaydedildiğinizi görseniz de kim tarafından kaydedildiğiniz gösterilmiyor. Bu uygulama sayesinde kişilerin telefon rehberine nasıl kaydedildiğini merak eden bir sürü kişi uygulamayı yükleyerek sosyal medya paylaşım platformlarında fotoğraf atmalara başladı.

Ortaya komik görüntülerin çıkmasına neden olan GetContact isimli uygulama kısa sürede milyonlar tarafından yüklendi.  Uygulamanın kısa sürede çok popüler olmasının yanı sıra hala çoğu kişinin tam olarak anlayamadığı bir uygulama olmaktan da geri kalmadı. Net bir şekilde açıklanacak olursa uygulamayı indirip gerekli izinleri verdiğiniz kapsamda akıllı telefonunuzda bulunan tüm numaralara erişim sağlıyorsunuz. Erişim sağladıktan sonra kişilerin bilgilerini veri tabanında toplayabiliyorsunuz. Bununla birlikte sosyal medya platformu olan Facebook'u bile derinden sallayan veri ihlalini yapmaya uygun bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Ancak GetContact uygulamasından isminizi kolayca silebiliyorsunuz.

GetContact Numara Silme

  • İlk olarak uygulamaya giriş yapıp  Ayarlar -Hakkında-  Hesap Ayları - Hesabı Sil seçeneklerine tıklayarak  ilk aşamayı gerçekleştiriyorsunuz. Bu şeklide bir yol izleyerek hesabınızı silebiliyorsunuz.
  • Sistemden telefon numaranızı silmek istediğinizde ise GetContact Unlist sistemini kullanmanız lazım.
  • GetContact Unlist sayfasına girip ekrana çıkan numara kısmına kendi numaranızı yazarak "Telefon numaranızı kaldırmak istiyor musunuz'" sorusuna OK cevabını tıklayarak numaranızı kaldırabiliyorsunuz.

 





PAYLAŞ