Gerçekçi Uçuş Simülasyon Oyunu: Infinite Flight - Haberler - indir.com

Gerçekçi Uçuş Simülasyon Oyunu: Infinite Flight

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Flying Devolepment Studio tarafından geliştirilen Infinite Flight, incelememizde bu oyunun aslında sıradan bir oyundan öte gerçek bir simülasyon oyunu olduğuna karar verdik. IOS, Android, Windows Phone işletim sistemlerine sahip telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz oyun en ince detayına kadar düşünülerek geliştirilmiş ve bir uçağın kalkış anından itibaren inişine kadar tüm gerçek değişkenleri ve dinamikleri kullanarak uçurmanız için tasarlanmıştır.

Son derece başarılı grafiklere sahip olan Infinite Flight oyununda bulabileceğiniz farklı tiplerdeki uçakları oldukça gerçekçi tasarlanmış havalimanlarında uçurabileceğiniz gibi ayrıca oyun menüsünü kullanarak havalimanlarının farklı pistlerini de seçebilirsiniz.

Ücretli bir oyun olan Infinite Flight? da oyun içi satın almaları kullanarak 4.99 USD karşılığında oyun içerisinde standart olarak sunulan uçak tiplerinin yanı sıra yeni uçakları da satın alabilirsiniz. Ücret karşılığı satın alacağınız uçakların hemen hemen hepsi HD modelleme ile tasarlanmış ve kokpit içi detaylara yer verilmiştir. Genel olarak yolcu uçağı uçurmaya dayalı olarak oynayabileceğiniz oyunda eğer yolcu uçaklarından sıkıldıysanız savaş uçaklarını da seçerek uçuşlarınızı yapabilirsiniz.

Ayrıca oyuncular için kolaylık sağlayacak olan pek çok özelliği de bulabileceğiniz Infinite Flight? da otomatik pilot, gerçekçi telsiz konuşmaları, uçuşunuzu etkileyebilecek sıcaklık ve rüzgar dinamikleri de gerçek uçuş deneyimini yaşatacak olan özellikler arasındadır.

Eğer size simülasyon oyunlarından hoşlanıyorsanız ve IOS, Android, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlardan birisine sahipseniz hemen aşağıda bulunan linklerden size uygun olanına tıklayarak oyunu 4.99 USD karşılığında indirebilirsiniz.

Android için Infinite Flight indir

iOS için Infinite Flight indir

Windows Phone için Infinite Flight indir





PAYLAŞ