Gerçekçi Uçak Simülasyon Oyunu Flight Theory (Video) - Haberler - indir.com

Gerçekçi Uçak Simülasyon Oyunu Flight Theory (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil cihazınız üzerinde gerçekçi bir uçak simülasyon oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Flight Theory, Android, iOS ve Windows Phone platformları için yayınlandı.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Flight Theory'de bulunan uçaklardan birisini seçerek gökyüzüne açılabilir ve uçağınızı düşürmeden uçurmak için kontrol etmelisiniz. Oldukça gerçekçi ve 3 boyutlu grafikleri bulabileceğiniz Flight Theory'deki amacınız ise, size verilen rotadan çıkmadan yolunuzda ilerlemek ve belirtilen hedef noktasında uçağınızı yere çakılmadan indirmek olacak.

Flight Theory indir

Oyunda yaptığınız inişlerin düzgünlüğüne göre alacağınız puanları liderlik tahtasına adınızı yazarak kendinizi ödüllendirebileceğiniz oyunda ayrıca bölümler arasında ilerledikçe yeni haritaları ve yeni hava alanlarını da açtırabilir, görevlerden oluşan hikaye modu ya da serbest uçuş yapabileceğiniz serbest moddan dilediğinizi seçebilirsiniz.

Mobil cihazınızın hareket sensörüne bağlı olarak oynayabileceğiniz oyunu Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemine sahip cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oyun videosunu da izleyebilirsiniz.




Flight Theory Oynanış Videosu


PAYLAŞ