Gerçek Zamanlı Uzay Stratejisi Oyunu: Galaxy Factions - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Uzay Stratejisi Oyunu: Galaxy Factions

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Üç boyutlu grafikleri ve oldukça heyecan verici oynanışı ile Android ve iOS cihazlarda oynayabileceğiniz Galaxy Factions, tamamen ücretsiz olarak sunulan gerçek zamanlı uzay stratejisi oyunudur.

Oyuncuların kendi uzay üslerini kurarak düşmanlara karşı büyük uzay savaşlarına katılabileceği bu strateji oyununda, oyuncular ordularını oluşturarak ve kendi kaynaklarını üreterek üslerini geliştirebilecekleri gibi katılacakları savaşlarda daha güçlü bir hale gelerek düşmanlarını alt edebilecekler. Galaksinin sonsuz boşluğunu keşfetmek ve galaksinin tek hakimi olmak isteyen oyuncular ayrıca diğer oyuncular ya da arkadaşları ile ittifaklar kurarak ordularını güçlendirebilecekler.

12 eşsiz bölüm, 7 güçlü savunma sistemi ve 10 kahraman sınıfını yapısında bulunduran Galaxy Factions'da oyuncular, elde ettikleri tüm başarıları liderler listesine de yazdırabiliyorlar.

Android ve iOS sistemine sahip cihazlarda ücretsiz olarak oynanabilen oyunu sitemizden indirebilir, oyun için hazırlanmış olan Galaxy Factions Tanıtım Videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.




Galaxy Factions Tanıtım Videosu


PAYLAŞ