Gerçek Zamanlı Toplu Taşıma Uygulaması: Moovit (Video) - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Toplu Taşıma Uygulaması: Moovit (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

60 ülkede 300'den fazla şehirde gitmek istediğiniz noktaya hangi ulaşım araçlarının, hangi zaman aralığında gittiği bilgisini canlı olarak veren Moovit, mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir toplu taşıma uygulamasıdır.

Türkiye'den Ankara, İstanbul, İzmir ve Kayseri gibi şehirlerin dışında tüm dünyadan 100'den fazla ülkedeki metro, otobüs, vapur, tramvay gibi toplu taşıma araçlarının sefer, güzergah ve tarife bilgilerini canlı olarak öğrenmenizi sağlayan Moovit, kullanıcılardan elde ettiği verileri tek bir veritabanında toplayarak yine kullanıcılar ile paylaşmaktadır.

Moovit

Uygulama sayesinde bilmediğiniz şehirlerdeki toplu taşıma araçlarının ulaşım bilgilerini alarak, gitmek istediğiniz noktaya kolay bir şekilde ulaşabilir, haritalı navigasyon özelliği sayesinde alternatif ulaşım yollarını keşfedebilir ve hatta yürürken bile kolay bir şekilde yolunuzu bulabilirsiniz.

Mevcut kullanıcıları tarafından övgü dolu yorumlar alan uygulama ayrıca Türkçe dil desteği sayesinde kolay bir kullanım imkanı da sunuyor.

İlerleyen günlerde minibüs seferlerinin de ekleneceği Moovit uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Moovit Tanıtım Videosu


PAYLAŞ