Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: War of Mercenaries (Video) - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: War of Mercenaries (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Savaş strateji kategorisinde Facebook'ta oyunculara sunulan Peak Games'in popüler oyunu War of Mercenaries, Türkçe dil desteğiyle beraber mobil platformlarda indirmeye sunuldu.

Gerçek zamanlı PvP savaşlarının heyecanını yaşayacağınız oyunda amacınız; kendi şehrinizi kurmak, askerlerinizi eğitmek, savaşlara ve fetihlere hazırlanarak düşman krallıklarıyla klanlarını fethetmek olacak. Kendi şehrinizi de savunacağınız oyunda diğer oyuncular ile ittifak kurarak yardımlaşabilir ve oyun içerisinde kazanmak istediğiniz savaşları garanti altına alabilirsiniz.

War of Mercenaries

Oldukça zengin içerik ve çeşitlilik özelliklerini bünyesinde barındıran War of Mercenaries, günlük ya da haftalık olarak yapılan PvP savaşlarından elde ettiğiniz başarılarla oyun sıralamasında zirveye tırmanma şansı da veriyor.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ya da iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz War of Mercenaries oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




War of Mercenaries Tanıtım Videosu


PAYLAŞ