Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Plunder Pirates (Video) - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Plunder Pirates (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bağımsız mobil oyun geliştiricisi Midoki'nin yarattığı, dağıtımını ise Rovio Stars'ın yaptığı korsanlık oyunu Plunder Pirates, eğlenceli hikayesinin yanı sıra kaliteli tasarımıyla da dikkat çeken gerçek zamanlı strateji oyunudur.

Clash of Clans ile hemen hemen benzer mekaniklere sahip olan oyunda Korsan Kaptan isimli bir karakteri yöneterek kendi adanızı inşa edecek ve sonrasında ise birbirinden yetenekli ve farklı özelliklere sahip tayfanızı toplayarak okyanuslara açılacaksınız.

Plunder Pirates

Okyanusta ilerlerken karşınıza çıkacak olan deniz canavarları ve diğer adalardaki düşmanlar ile savaşmanız gereken oyunda elde ettiğiniz puanlar ve yağmaladığınız ganimetler ile geminizi geliştirebilir veya tayfanızın yeteneklerini daha üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

Ayrıca klanlara katılarak gruplar halinde yapılan savaşlara da katılabileceğiniz oyun, şimdilik sadece Kanada App Store'unda indirmeye sunulmuş olsa da önümüzdeki günlerde Global olarak da yayınlanacak.

Ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğiniz Plunder Pirates oyununa ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Plunder Pirates Tanıtım Videosu


PAYLAŞ