Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Heroes of Honor - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Heroes of Honor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gerçek zamanlı strateji oyunlarını seven kullanıcıların adeta bağımlısı olacakları Heroes of Honor, iPhone ve iPad cihazlar için iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlandı.

Yüksek kaliteli grafikleri ve oyun içi seslendirmesi ile son derece dikkat çeken oyunda kendi krallığınızı en iyi şekilde yöneterek düşmanlara karşı savunmaya geçebilir ve birbirinden büyük savaşlara katılarak krallığınızın topraklarını genişletebilirsiniz. Gerçek zamanlı savaşlara da katılabileceğiniz oyunda dünya genelindeki oyuncular ile savaşabilir ya da onlarla ittifak kurarak diğer düşmanlara karşı mücadele edebilirsiniz. 

Sınırsız stratejik seçenekleri de bulabileceğiniz Heroes of Honor'da işçileri kullanarak savaşlara hazırlık yapabilir, kendi ordunuzu geliştirebilir ve savaşlara giderken ordunuzun başına dilediğiniz generali atayabilirsiniz. Başarılarınızı dünya klasmanındaki lider panosuna isminizi yazdırarak ilan edebileceğiniz oyunu sitemiz üzerinden ücretsiz olarak iOS cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan oynanış videosunu izleyerek oyunun nasıl oynadığına dair fikir sahibi olabilirsiniz.




Heroes of Honor Oynanış Videosu


PAYLAŞ