Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Autumn Dynasty Warlords (Video) - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Autumn Dynasty Warlords (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Stratejik unsurların ön plana çıkarıldığı ve oyun kontrollerini tek dokunuş ile sağlayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji oyunu Autumn Dynasty Warlords, App Store'da yayınlanarak iOS kullanıcılarının indirmesine sunuldu.

Singapur merkezli oyun stüdyosu Touch Dimensions tarafından ortaya çıkarılan yapımda düşmanlar tarafından işgal edilen ve küçük bir prensin sahip olduğu imparatorluğun kaybolan topraklarını yeniden geri kazanması için ona yardımcı olmaya çalışacaksınız. Bunun yanı sıra düşmanlar ile savaşarak başka toprakları da fethetmeye çalışacağınız oyunda aldığınız toprakları birleştirerek imparatorluğu büyütme şansına da sahip olabilirsiniz.

Oyun başlangıcında yönetebileceğiniz sadece bir savaş lorduna sahipsiniz. Ancak oyun içerisinde 9 farklı yeteneğe ve güce sahip savaş lordunu oyunda ilerledikçe yönetmeye başlayabileceğiniz gibi geniş harita seçeneğine sahip Autumn Dynasty Warlords'de 41 bölgede yer alan haritaları da açtırabilirsiniz. 

Autumn Dynasty Warlords indir

Toplamda 100 saatlik oynanış süresine sahip olan yapımda gerçek zamanlı savaşlar yapabilir, orduları doğrudan ya da özel yeteneklerini kullanarak savaşlara yönlendirebilir, zekanızı kullanarak doğru taktikler ile düşmanları yenebilirsiniz.

Oldukça kaliteli grafikleriyle gerçek zamanlı strateji oyunu deneyimini her dakika yaşayabileceğiniz Autumn Dynasty Warlords, App Store'da 12.99 TL fiyat etiketine sahiptir. Oyunu satın almak ve iOS cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, oyun için yayınlanmış olan tanıtım videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Autumn Dynasty Warlords Tanıtım Videosu


PAYLAŞ