Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Allies in War - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Allies in War

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Asker temalı strateji oyunlarını seven oyuncular için geliştirilmiş olan ve gerçek zamanlı olarak oynanabilen Allies in War, iOS kullanıcıları için Apple App Store'da yayınlandı.

Gamelion Studios imzalı bu yapımda kendi askeri üssünüzü kurarak ordunuzu oluşturmalı ve düşmanları yok etmek için klasik öğeler yardımıyla birbirinden zorlu savaşlarda mücadele etmelisiniz. Çoklu oyuncu moduna sahip olan yapımda diğer oyuncular ile savaşabileceğiniz gibi onlarla ittifak oluşturarak büyük savaşlarda yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda bulunan tek kişilik oyun modunu kullanarak içerikte belirlenmiş olan savaşlarda mücadele edebilirsiniz.

Kolay bir oynanışa sahip olan Allies in War'da kaliteli grafiklerin yanında muhteşem ses efektleri ile üst seviye bir strateji oyunu tecrübesi yaşayabileceksiniz. 

Bu yıl içerisinde Android versiyonunun yayınlanacağı Allies in War'ın iPhone ve iPad cihazlar için yayınlanmış olan versiyonunu ücretsiz olarak sitemizden indirebilir ve oyuna ait tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.




Allies in War Tanıtım Videosu


PAYLAŞ