Gerçek Zamanlı Sosyal Anket Uygulaması: Polar - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Sosyal Anket Uygulaması: Polar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

California merkezli Input Factory Ltd. girişimi tarafından ortaya çıkarılan ve oldukça basit bir arayüzle kullanıcılara sunulan Polar, kullanıcıların iOS cihazları üzerinden gerçek zamanlı online anketler oluşturmasını sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen ve kullanıcıların hızlı bir şekilde şık formata sahip anketler oluşturabilmesini sağlayan Polar uygulaması, oluşturulan anketlerde iki soru seçeneği sunmakla beraber hemen yayılmasını da sağlıyor. Diğer klasik anket uygulamalarından farklı olarak oluşturulan anketlerin kodlarını da kullanıcılara veriyor. Bu sayede de anketler web sitelerinde ya da mobil sayfalarda yayınlanabiliyor.

Polar Polls

Kullanıcılara bırakılan serbest kullanım olanağıyla son derece estetik anketler de oluşturulabilen Polar, ayrıca sosyal medya yayılımına önem veriyor. Yani kullanıcılar oluşturdukları anketteki ya da cevapladıkları herhangi bir anketteki soruların cevaplandırılması için sosyal medya hesapları üzerinden arkadaşlarıyla paylaşımda bulunabiliyorlar.

Şimdilik sadece iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Polar uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi hali hazırda yayınlanmış olan anketlere de buraya tıklayıp, üye girişi yaparak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ