Gerçek Zamanlı Proje Yönetim Uygulaması: Asana Mobile - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Proje Yönetim Uygulaması: Asana Mobile

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle yoğun ve ekip halinde çalışan kişilerin kullandığı web tabanlı proje yönetim servisi Asana tarafından Android ve iOS cihazlar için geliştirilmiş olan Asana Mobile sayesinde tüm taslak ve projeleri kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Asana Mobile uygulaması, ilk bakışta yapılacaklar listesi oluşturma aracı gibi görünse de asıl amacı proje yönetimidir. Uygulamada bulunan geniş kapsamlı özellikler sayesinde kullanıcılar projelerine yönelik olarak taslaklar oluşturabilir, oluşturdukları bu taslakları yeniden düzenleyebilir, proje güncellemeleri ile ilgili bildirim alabilir ve projede olan diğer kişiler ile iletişime geçebilirler.

Asana Mobile indir

Arama özelliğine de sahip olan uygulama üzerinden etiket metinler kullanarak taslak, proje ve kişi araması da yapılabilmektedir. Ekipte bulunan kişiler arasında düzenli bir iş akış koordinasyonu da sağlayan Asana Mobile ile günlük olarak yapacağınız işler dışında haftalık ve aylık projelerinizi de kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Gerçek zamanlı senkronizasyon özelliği sayesinde projelerde yapılan değişiklikleri anında güncelleme imkanı da sunan uygulama, DropBox entegrasyonu ile de hazırladığınız taslak ya da projelerin güvenli bir şekilde depolanmasına da olanak tanımaktadır.

Ekip arkadaşlarınız ile birlikte ortak çalıştığınız proje ya da taslakları, düzenli bir şekilde takip edebilmeniz için tavsiye edeceğimiz Asana Mobile Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ