Gerçek Zamanlı Konum Paylaşım Uygulaması: Glympse - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Konum Paylaşım Uygulaması: Glympse

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bulunduğunuz konumu başkaları ile paylaşmak için kullandığımız Foursquare uygulamasından farklı olarak Glympse uygulaması, kullanıcıların birbirlerinin konumlarını gerçek zamanlı olarak takip edebilme imkanını sunmaktadır.

Günümüzde popüler olarak kullanılan ve başkaları ile bulunduğunuz noktayı paylaşmanıza imkan tanıyan uygulama ve servisler artık hayatımızın bir parçası olmaya başladı. Facebook ve Foursquare gibi servislerin web çözümlerinin yanı sıra mobil uygulamaları ile de konum paylaşımları yapılabilmesi mümkündür. Ancak gerçek zamanlı konum paylaşımı bir hayli zor olmasına karşın bunu başarmış olan ve bu alanda önemli servislerden birisi olan Glympse servisi sayesinde kullanıcılar akıllı telefon ve bilgisayarları üzerinde bulunan tarayıcıyı kullanarak birbirlerinin konumlarını paylaşabilmektedirler.

Temel olarak gerçek zamanlı konum paylaşımı yapılmasına olanak sağlayan servis ayrıca mobil kullanıcılar için geliştirdiği uygulamalar üzerinden de bu hizmetini devam ettirmektedir. Akıllı cihazlarınızda kullanabileceğiniz Glympse uygulaması sayesinde adres defterinizde bulunan herhangi bir kişi ile belli bir süre için konum paylaşımı yapılabiliyor.

Konumunuzu izin verdiğiniz arkadaşlarınız ile gerçek zamanlı olarak paylaşmak ya da arkadaşlarınızı takip etmek istiyorsanız uygulamanın Android sürümünü indirmek için buraya, iOS sürümü için buraya ve Windows Phone sürümü için buraya tıklayarak ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ