General Mobile'dan Müşteri Desteği Paketleri - Haberler - indir.com

General Mobile'dan Müşteri Desteği Paketleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-04 12:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizin yerli isimlerinden olan General Mobile, kullanıcılarına yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin ülkemizde ilk defa sunduğu GMHepYeni paketi ile kullanıcılar telefonunu satın aldıkları tarihten itibaren 2 yıl boyunca koruyabiliyorlar. Bu sayede istedikleri zaman cihazlarını yeni model ile değiştirebilirler. Kullanıcıların bu noktada ücret farkı olması durumunda bu farkı ödeyerek yeni ürüne sahip olacaklar. Ücret farkı çıkmadığı durumlarda ise yeni ürüne ücretsiz sahip olunabilecek. Ayrıca şirket GMHepGüvende ve GMGarantiPlus adlı paketleri ile de kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

General Mobile’dan Yeni Paketler Duyuruldu

General Mobile yapay zekalı asistanını tanıttıGeneral Mobile yapay zekalı asistanını tanıttı

BU noktada GMHepYeni paketini satın almış bir GM8 kullanıcısı eğer telefonunu GM 9 Pro modeline yükseltmek istiyor ise GM9 Pro fiyatı olan 1699 TL etiketi ödemek yerine sadece 700 TL gibi bir rakam ödüyor. Bu noktada GM8’i satın alırken ödenen 999 TL paket ile bu indirim gerçekleşmiş oluyor. GMHepYeni paketine sahip olmak isteyen kullanıcılar ise General Mobile satış noktalarından bu paketleri satın alabiliyorlar. Kullanıcılar GM 9 Go, GM 8 GO ve Gm 6 ds için 180 TL GM 8 için 220 TL ve GM 9 Pro için ise 390 TL’ye bu paketlerden yararlanabiliyorlar.

Ayrıca şirketin GMHepGüvende adlı paketi ise garanti dışı durumunda yaşanan sorunları en minimuma indiriyor. Bu sayede sıvı teması, kırılma gibi durumlarda garanti kapsamı olmayan hasarlarda koruma sağlanmış oluyor. Bu hizmet ile ise kullanıcılar 1 yıl içinde 2 defa garanti kapsam dışı hizmet görebiliyor.


General Mobile'dan Akbank Direkt'lilere Özel 6 Taksit KampanyasıGeneral Mobile'dan Akbank Direkt'lilere Özel 6 Taksit Kampanyası
General Mobile'dan Cumhurbaşkanına Özel GM 9 ProGeneral Mobile'dan Cumhurbaşkanına Özel GM 9 Pro

PAYLAŞ