General Mobile, yılbaşına özel taksit kampanyasına başladı - Haberler - indir.com

General Mobile, yılbaşına özel taksit kampanyasına başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 15:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

General Mobile, yılbaşı kampanyalarına devam edeceğini belirtti. Yılbaşına çok az bir zaman kalmışken, Türkiye'nin en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından birisi olan General Mobile henüz hediyesine karar veremeyenler için kampanya başlatıyor. İşte General Mobile, yılbaşına özel taksit kampanyasına başladı

General Mobile GM 8 İnceleme

Android Go Sistemli General Mobile GM 8 Go GözüktüAndroid Go Sistemli General Mobile GM 8 Go Gözüktü

General Mobile, yılbaşına özel taksit kampanyasına başladı

General Mobile, hala yılbaşına özel hediyesine karar vermemiş kişiler için, ayda 100 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla General Mobile modellerine özel olarak taksit imkanı sunuyor. Yeni yıl içerisinde büyüklerine güzel bir hediye almak isteyenler, Google'ın 'Android Go' versiyonunun dünyadaki ilk ürünü olan GM 8 Go modelini satın alabilirler. Google uygulamaları ile hayatı kolaylaştıran GM 8 Go, özellikle ilk kez internet ile tanışan kişiler duyabilecekleri, amaca yönelik Google uygulamaları ile birlikte sunuluyor.

Ayrıca telefon üzerinde en iyi şekilde çalışan uygulamaların indirilebilmesi için kolaylaştırılmış bir Google Play uygulaması bulunduruyor. Bu cihaz aile büyüklerini 2019'da mutlu etmek isteyenler için oldukça ideal bir hediye olabilir. Ayrıca cihazı 11 taksit imkanı ile birlikte satın alabilirsiniz. General Mobile GM 9 Pro, sekiz çekirdeğe sahip Snapdragon 660 işlemciden ve 4 GB RAM'den gücünü alıyor. Cihaz 6,1 inç AMOLED ekrana sahip. Bu ekran 2160x1080 çözünürlüğe sahip. 64 GB dahili hafıza ile birlikte gelen telefonun depolama alanı MicroSD kart ile birlikte oldukça artırılabiliyor. Telefon arka yüzeyinde 12 MP ve 8 MP'lik çift kamera sistemi barındırıyor. Bu cihazı'da 11 ay taksit imkanı ile satın alabileceksiniz. 


General Mobile GM 5'de yeni bir erteleme dahaGeneral Mobile GM 5'de yeni bir erteleme daha
General Mobile GM8 GO ön incelemeGeneral Mobile GM8 GO ön inceleme
Android Go'lu General Mobile Cihazı Satışa Sunuldu, İşte Teknik Detaylar!Android Go'lu General Mobile Cihazı Satışa Sunuldu, İşte Teknik Detaylar!

PAYLAŞ