General Mobile yeni telefonlarında 6 ay taksit fırsatı sunuyor - Haberler - indir.com

General Mobile yeni telefonlarında 6 ay taksit fırsatı sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 14:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

 Sunmuş olduğu fiyat performans ürünleriyle dikkat çeken şirket General Mobile, şimdi ise kullanıcıların telefon alınımı kolaylaştıracak yeni bir kampanya başlattı. Markanın modelleri olan GM 9 Pro, GM 8 ve GM 8 Go modelleri için peşin fiyatına 6 taksit fırsatı ortaya çıktı. Şirket tarafından Garanti BBVA kullanıcılarına özel olarak peşin fiyatına 6 taksit yapılabilecek. General Mobile internet sitesi üzerinde gerçekleştirilen kampanyaya göre GM 9 Pro modeli ayda 299 TL, GM 8 Android One cihazı ayda 166.5 TL, GM 9 Go ayda 149 TL ve GM 8 Go ise ayda 133 TL taksit ile satın alma seçenekleri olacak.

General Mobilden Taksitli Telefon İmkanı

General Mobile'dan Cumhurbaşkanına Özel GM 9 ProGeneral Mobile'dan Cumhurbaşkanına Özel GM 9 Pro

Söz konusu kampanya, General Mobile internet sitesi üzerinden yapılan alımlarda geçerli olacak ve Granti BBVA ile alışveriş kredisi veya hesaptan havale seçenekleri geçerli olacak. Alışveriş kredisi ile yapanlar, ödeme esnasında taksitlendirme yapabilecekler. Yönlendirilen sayfada Garanti BBVA kullanıcı bilgileri sonrasında ödeme işlemleri tamamlandığı zaman peşin fiyatına 6 taksit kampanyasından faydalanılmış olunacak.

GM 9 Pro

Markanın en iyi cihazı olan GM 9 Pro modeli 3800 mAh’lik pil kapasitesi ve 20 saatte kadar kesintisiz video izleme olanağı ile dikkat çekiyor. Bu model Garanti BBVA kullanıcılar için 6 ay 299 TL taksit ile satın alınabilecek.

GM 8 Android One

Daha çok fotoğraf yeteneği ile ön plana çıkan GM 8 modeli Google Fotoğraflar için sınırsız ve ücretsiz bir depolama alanı sunuyor. 13 megapiksellik selfie kamerasına sahip olan bu cihaz için Garanti BBVA kullanıcıları peşin fiyatına 166 TL taksitle sahip olabilecekler.

GM 9 Go

GM 9 Pro benzeri bir tasarıma sahip olan ve daha uygun fiyatla karşımıza çıkan bu model ise Garanti BBVA kullanıcıları için peşit fiyatına 6 taksit kapsamında aylık 149 TL taksit rakamına sahip durumda.

GM 8 Go

Dünyanın ilk Android Go cihazı olan GM 8 Go modeli ise Garanti BBVA kullanıcıları için gerçekleştirilen kampanya kapsamında 133 TL’lik 6 ay taksit imkanı ile satın alınabilecek.


General Mobile'dan Müşteri Desteği PaketleriGeneral Mobile'dan Müşteri Desteği Paketleri
General Mobile'ın yeni betası hakkında çalıntı iddiası!General Mobile'ın yeni betası hakkında çalıntı iddiası!

PAYLAŞ