General Mobile yapay zekalı asistanını tanıttı - Haberler - indir.com

General Mobile yapay zekalı asistanını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 17:16:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Türkiye’de yaptığı üretimlerle dikkat çeken General Mobile, yeni bir tanıtım gerçekleştirerek yapay zeka destekli asistanını görücüye çıkardı. İşte konuyla ilgili detaylar. 

General Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

General Mobile, yılbaşına özel taksit kampanyasına başladıGeneral Mobile, yılbaşına özel taksit kampanyasına başladı

Türkiye’de üretimlerini gerçekleştiren General Mobile, yapay zeka ile desteklediği asistanını ilk defa tanıttı. Kullanıcıların yeni yardımcısı olarak düşünülen asistan, General Mobile modellerinde kişisel bir yardımcı olarak çalışacak.

General Mobile için General Mobile Asistan adı

General Mobile Asistan adı verilen asistan, diğer örneklerle benzer işlevlere sahip. Öyle ki konuşmaya başlamak ve asistandan yardım alabilmek için “General Mobile Konuş”  komutunun verilmesi yeterli. Şu anda başlangıç aşamasında olduğu için geniş bir bilgi haznesine sahip olamayan asistan için önümüzdeki günlerde geliştirmeler devam edecek. Böylece General Mobile asistan kısa süre içerisinde çok daha yetenekli hale gelecek.

General Mobile tarafından yapılan bu hamle, kullanıcı kitlesinin memnuiyeti adına büyük bir öneme sahip. Zira şu anda sektör devleri dışında resmi olarak asistan sunulmazken, General Mobile bu konuda büyük bir adım atarak, önemli bir geliştirme yatı.

Özellikle Android tarafında çok sayıda sesli asistan bulunuyor. Play Store üzerinden indirilen bu asistanlara karşılık, şirket tarafından böyle bir hamle yapılmasının müşteri memnuniyeti açısından oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle kullanıcı deneyimi sonrasında asistan ile ilgili ilk yorumlar büyük önem taşıyor.

General Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 Müjdesi 



PAYLAŞ