General Mobile MWC'de 2 yeni telefonu duyuracak! - Haberler - indir.com

General Mobile MWC'de 2 yeni telefonu duyuracak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

ABD patentli, Muzaffer Gölcü'nün genel müdürlük yaptığı bir Türk şirketi olan General Mobile, İstanbul merkezli bir telefon markası. Bu marka yaptığı bir çok ürünle beraber rüşdünü ispat etmeyi başarmış bir firma. Pek çok firmayla kafa kafaya yarışırken çıkarttığı telefonlar her zaman güzel özellikler ve yeniliklerle beraber geliyordu. General Mobile şu anda uluslararası bir fuarda gösterime girmeye hazırlanıyor. Barselona'da MWC 2018'de boy göstermeye hazırlanan firma bir hayli iddialı geliyor. Firma bu fuarda iki özel model tanıtacak.

33 ülkede satış yapmakta olan General Mobile, Google ile iş birliği içerisinde Android One ekosisteminde bulunuyor. Ülkemizde tanıtılmış olan General Mobile GM8 modelinin küresel olarak duyurusunu yapmaya da hazırlanıyor. Bunun dışında çıkartacakları hakkında bilgiye henüz erişilemiyor. Bu çıkacak olan cihazında General Mobile GM8 gibi Android One ekosisteminde bulunacakmış gibi görünüyor. Pek çok kişi yeni telefonun ne olacağını merakla bekliyor. Ülkemizdeki pek çok kişinin severek kullandığı markanın yurtdışında da kullanım oranı oldukça yüksek.

Bu duyuru ise Fira de Barcelona'da gerçekleştirelecek. Uluslararası olan MWC 27 Şubat salı günü Hall 5, Stant 5F61'de yerel saat ile 13.00'te gerçekleştirecek. Bu lansmanın internetten erişim imkanı bulunuyor.

General Mobile'in daha fazla yurt dışına açılması Türkiye içinde telefonlarda gelişme imkanı sağlayacak. Pek çok Türk firmasının da şu an akıllı telefonlar üretmeye başladı. Türk geliştiricileri için büyük bir ilham kaynağı olan General Mobile ileride çok daha iyi yerlere gelecekmiş gibi görünüyor.





PAYLAŞ