General Mobile GMPods 2 kulaklığı tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

General Mobile GMPods 2 kulaklığı tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-25 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

General Mobile GMPods serisinin yeni üyesini tanıttı. Kablosuz kulaklık alanında ben de varım diyen General Mobile, yeni modeliyle dikkat çekmeyi başardı.

General Mobile tarafından bugün yapılan tanıtım ile General Mobile GMPods 2 Pro resmen duyuruldu. GMPods 2 Pro olarak adlandırılan ve sektördeki pek çok modele göre üstün özelliklere sahip olan kulaklı, General Mobile’ın sektörde önemli bir paya sahip olmasını sağlayabilir.

General Mobile GM 20 ailesinin tanıtım tarihi belli olduGeneral Mobile GM 20 ailesinin tanıtım tarihi belli oldu

GM 21 Pro ile GMPods 2 Pro tanıtımı

Türkiye’de üretimleriyle birlikte dikkat çeken ve fiyat-performans konusunda oldukça dikkat General Mobile, GMPods 2 Pro modelini GM 21 Pro modeliyle birlikte tanıttı. Kulak içi tasarımında gürültü engelleme gibi seçenekler sunan cihaz, son dönemlerin trendi olan Hi-Fi müzikleri de destekliyor.

GMPods 2 Pro özellikleri neler?

Kablosuz kulaklıklar için kullanılan teknoloji Bluetooth 5.0. kablosuz teknolojisinin en üst versiyonunu tercih eden General Mobile, hem performansı hem de verimliliği arttırıyor. GMPods 2 Pro’da yer alan dokunmatik yüzey ile kontrol imkanı da sunan şirket, telefon kullanmaya gerek kalmadan tüm işlemlerin kulaklık üzerinden yapılmasına imkan tanıyor. Müzik kontrolü, sesli asistanı yönetme, çağrı alma gibi rakiplerinde olmayan pek çok işlevsel özellik, GMPods 2 Pro ile sunuluyor.

Teknik özellikleriyle de dikkat çeken GMPods 2 Pro, gürültü engelleme konusunda üstün bir teknoloji kullanıyor. Gelişmiş gürültü yalıtım algoritması olarak tanıtılan özellik, dış seslerden tamamen bağımsız bir ses deneyimi sunuyor.  Tanıtımda yer alan ifadelere göre kabalık ortamlarda ve şehir yaşamında dahi gürültü konusunda sorun yaşanmadan kulaklıklar kullanılabiliyor.

 Tek seferde 3,5 toplamda 21 saat kullanım

GMPods 2 Pro ile birlikte tek şarj ile 3,5 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi elde edilebiliyor. Kutusundan şarj konusunda ise 600 mAh’lık kapasite ile toplamda 21 saate kadar kullanım sağlanabiliyor.  Kablosuz kulaklar için en büyük dezavantaj kullanım süresi olarak görülüyor. Zira tanıtımlarda mevcut test sonuçlarının cihaz ses ayarının % 50 olduğunda elde edildiği belirtildi.  Bu bakımdan günlük kullanımlarda daha üst seviyelerde kullanım sağlanacağından dolayı mevcut sürelere erişilmesi pek mümkün görünmüyor.

GMPods 2 Pro kaç para?

GMPods 2 Pro için belirlenen etiket fiyatı 299 TL. Ön sipariş dönemine geçiş yapılan kablosuz kulaklar için satış tarihi ise 1 Haziran.



PAYLAŞ