General Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 Müjdesi - Haberler - indir.com

General Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

General Mobile’ın en yeni amiral gemisi modeli olan GM 9 Pro serisi için güncelleme müjdesi geldi. Şirket Android 9.0 Pie güncellemesini henüz geçtiğimiz haftalarda lansmanını gerçekleştiren GM 9 Pro kullanıcılarına vermeye başladı. Bu sayede GM 9 Pro akıllı telefon modeline sahip kullanıcılar en güncel Android deneyimine sahip olmuş olacak. General Mobile akıllı telefon serileri Android One kapsamında yer aldığı için saf Android güncellemelerine ilk erişen cihazlardan olmayı başarıyorlar. General Mobile’ın yeni cihazı GM 9 Pro modeli sekiz çekirdekli yapısıyla Snapdragon 660 işlemcisine sahip durumda. 4 GB RAM’e sahip olan bu modelde 6.01 inçlik AMOLED bir ekran yer alıyor.

2160 x 1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan bu modelde 64 GB dahili depolama alanı görüyoruz ve bu hafıza microSD kart desteği ile arttırılabiliyor. Modelin arka yüzeyinde 12+8 megapiksel olarak çift kamerayı görüyoruz. Ön yüzeyde ise 8 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Kutu içerisinden Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkan telefon artık kutudan çıkar çıkmaz yeni bir güncelleme alacak anlamına geliyor.

Yeni General Mobile GM 9 Pro TanıtıldıYeni General Mobile GM 9 Pro Tanıtıldı

Android 9.0 Pie Güncellemesi

Bu modelde tıpkı diğer cihazlar gibi Android One kapsamında yer alıyor ve bu sayede Android güncellemeleri noktasında oldukça hızlı oluyor. GM 9 Pro serisine dağıtılmaya başlanan yeni 9.0 Pie güncellemesi ile en güncel işletim sistemine kullanıcılar sahip olabilecekler. Bu yeni söz konusu güncelleme ile cihazda birçok iyileştirmenin yanı sıra yeni geçiş animasoyonları ve hepsi bir arada ana ekran butonu bulunuyor. Yeni ses kontrol arayüzü ile beraber özelleştirilebilir navigasyon gibi birçok yetenek yer alıyor.

Beta versiyon olarak kullanıcılara sunulan bu yeni güncellemeyi Ayarlar > Cihaz hakkında >Yazılım güncelleme adımlarını izleyerek yükleyebilirsiniz.


General Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye FiyatıGeneral Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

PAYLAŞ