General Mobile GM 21 Pro, UMIDIGI S5 Pro olabilir - Haberler - indir.com

General Mobile GM 21 Pro, UMIDIGI S5 Pro olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-15 12:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

General Mobile GM 21 Pro adı ile piyasaya sunulacak yeni model hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İddialara göre yeni model klon olacağı gibi Umidigi S5 Pro ile birebir geliştirilecek.

General Mobile tarafından piyasaya sunulması beklenen GM 21 ve GM 21 Pro modelleriyle ilgili oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Zira Türkiye pazarının önemli markalarından birisi olan GM, fiyat performans modelleriyle tercihe ediliyordu. Yeni amiral gemilerinin de bu yönde geniş bir kitle yakından takip ederken, yeni model için bir klonlama çalışması yapılacağı iddia edildi. İddiaların kaynağı ise General Mobile GM 21 Pro özeliliklerinin sızdırılması sonrasında mevcut özelliklerin Umidigi S5 Pro ile aynı olmasının fark edilmesi.

General Mobile'den kablosuz kulaklık geliyor: GMPodsGeneral Mobile'den kablosuz kulaklık geliyor: GMPods

Umidigi S5 Pro teknik özellikleri neler?

General Mobile GM 21 Pro’nun birebir kopyalanacağı öne sürülen Umidigi S5 Pro MediaTek Helio G90T yonga setine sahip. Mevcut donanım, sektördeki güçlü modellerden birisi olduğu gibi telefonda da üst düzey bir performans sunuyor. İddialara göre MediaTek Helio G90T modelinde de aynı yonga setine yer verilecek. Telefonda 75.7 x 159.2 x 9.6 mm ölçülerinde ve 202 gram ağırlığında. Kullanımda kolaylık sunması beklenen cihaz, 6.39 inç AMOLED ekrana sahip. Full HD+ desteği ile birlikte görüntü kalitesinin iyileştirildiği cihaz gücünü ise 4.680 mAh kapasiteli bataryadan alıyor. 3.5 mm kulaklık girişi, Bluetooth 5.0, NFC, ekran altı parmak izi okuyucu gibi ek özellikler telefonda mevcut.

General Mobile GM 21 Pro için en dikkat çeken özelliklerden olacak kamerada ise Sony’nin IMX 586 sensörüyle donatılan 48 MP ana kamera bulunuyor. General Mobile GM 21 Pro modeli için yapılan sızdırmalarda pop-up bir kamera olacağı iddia edilirken aynı özelik, S5 Pro’da da mevcut. Telefonun önünde yer alan kamera pop-up destekli ve 16 MP çözünürlüğünde.

Klon model kullanıcı beklentilerin karşılayacak mı?

General Mobile tarafından son olarak piyasaya sunulan Discovery ve GM 9 Pro modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılayarak markanın yüksek satış rakamlarına ulaşmasını sağlamıştı. Yeni çıkarılacak yeni amiral gemisinde klon yapılmış olsa dahi performans, özellikler ve fiyatlandırma GM için ülkedeki önemli kriterler. Tüm bu detaylarda dengenin yakalanabilecek olması GM 21 modeli ile Türkiye’de yüksek satış rakamlarına ulaşılabilir.



PAYLAŞ