Geliştiricilerin Mutluluk Kılavuzu: Developer ve Aşk - Haberler - indir.com

Geliştiricilerin Mutluluk Kılavuzu: Developer ve Aşk

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google Play mağazasında gezerken tesadüfen rastladığımız Developer ve Aşk isimli uygulama, geliştirici olup mutlu bir yuva kurmak isteyen çiftlere adeta 'mutluluk kılavuzu' olarak hazırlanmış bir mobil kitap uygulamasıdır. 

Aşkta mantık olmaz diyenlere şiddetle tavsiye edeceğimiz kitapçık içerisinde, geliştirici eşlerinin yaşadıkları sorunlar ve bu sorunları nasıl aşabilecekleri mizahi bir dille anlatılmaya çalışılıyor.

Developer ve Aşk

Kitapcık içerisinden örnek verecek olursak; ''Sevgilinizin sizi çağırıp 'Aşkım nasıl olmuş bak bakim' demesine sakın üff, amaaann, bana ne gibi kelimelerle cevap vermeyin. Anlamasanız bile anlamaya çalışıp en az bir negatif olmak üzere objektif yorum yapın. Yapın ki hayatınızı paylaştığınızı gösterin. :=)''

Buna benzer daha pek çok mizahi anlatımı okuyabileceğiniz Developer ve Aşk uygulaması ayrıca sürekli güncellenebilir özelliği ve ilerleyen günlerde okuyucuların kitapçığa uygun olan yorum ve önerileri de barındıracak olması, bu kitapçığın eşsiz bir eser olacağına işaret ediyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazınızda okuyabileceğiniz Developer ve Aşk kitapçığını aşağıdaki bağlantı üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ