Gelişmiş Video Oynatma Uygulaması AVPlayer - Haberler - indir.com

Gelişmiş Video Oynatma Uygulaması AVPlayer

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

iOS 6 ve üzeri iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarının video izlemelerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen AVPlayer, oldukça faydalı özelliklere sahip bir video oynatma uygulamasıdır.

Dokunmatik ekrana özel yönetim seçenekleriyle donatılmış olan uygulama sayesinde kullanıcılar, akıllı cihazları üzerinden XVID, AVI, WMV, RMVB, ASF, H264, MK, P4, MOV, M4V formatlarındaki videoları izleyebilecekleri gibi aynı zamanda SMI, SRT, TXT formatlarındaki altyazı desteği özelliğinden de faydalanabiliyorlar.

AVPlayer

Yüksek çözünürlüklü videoları da rahat bir şekilde oynayabilen AVPlayer sayesinde 720P ve 1080P çözünürlükteki videoları izleyebilir, gelişmiş ayar seçenekleri sayesinde uygulamayı dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Ayrıca Google Drive ve Dropbox desteğine de sahip olan uygulama ile URL adresleri üzerinden video oynatabileceğiniz gibi yine URL aracılığıyla cihazınıza video indirebilirsiniz.

Apple Store'da 6.49 TL fiyat etiketine sahip olan AVPlayer uygulamasını iPhone ve iPad cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ