Geleceğin En İyi ve En Kötü Meslekleri - Haberler - indir.com

Geleceğin En İyi ve En Kötü Meslekleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 10:33:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Yapılan araştırmalara bakıldığı zaman gelecekte en iyi mesleklerin içerisine girecekler ve geleceği kötü meslekler belli oldu.

Yaşantımızda iyi bir meslek sahibi olmak ve hayat standartlarımızı en iyi şekilde devam ettirmek hepimizin istediği bir şey olmuştur. Özellikle ebeveynlerinde çocuklarına doğru meslek seçimi için gösterdikleri yol bazen kafa karışıklığına sebep oluyor. Öncelik kişinin hangi mesleği istemesi olmalı, sonrasında doğru bir hedef haritası oluşturulmalıdır. Son zamanlarda ise sevilen mesleklerden istenilen verim alınamamaktadır. Geleceğin en iyi ve en kötü mesleklerinin araştırıldığında ise geleceğinizi etkileyecek kararları vermeden önce yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

- Geleceğin en iyi meslekleri

1- Konuşma Dili Patoloğu

Yapılan araştırmaya göre gelişen teknoloji ve büyüyen sektörler içerisinde ilk göze çarpan Konuşma Dili Patoloğu oluyor. İnsanların birbirleri ile iletişiminin her zaman önemli olduğunu biliyoruz.  Önümüzdeki yıllarda da bu konu üzerine önemli meslekler çıkacağını belirtelim.

2- Pazar Araştırma Analisti

Büyüyen ve gelişen pazar hakkında yorum yapmak, doğru tahminlerde bulunmak herkesin yapabileceği bir iş değil. Bunun için gerçekten o pazar piyasasından anlayan birinin doğru analizlerde bulunması gereklidir. Pazarı iyi araştırma görevini yerine getiren kişinin, yatırımcılar tarafından da  ilgi duyacağı bir mesleği icra edeceğini gösteriyor.

3-  Kişisel Mali Danışman

Kişilerin  yıllardır birlikte çalıştığı, güvendiği avukatları, doktorları vb. gibi aile danışmanları bulunuyor. Gelecekte ise en çok ragbet görebilecek meslekler içerisinde Kişisel Mali Danışmanlık yer alıyor.

4- Diş Sağlığı ve İlgili Meslekler

Gerekli özeni göstermemiz gereken ağız ve diş sağlığımız için ilgili olan mesleklerde gelecekte en iyi olan meslekler içerisine girecek.

5- Doktor Asistanı

Doktorların baş yardımcıları olan asistanlar gelecekte de ilgi gören meslekler içerisinde bulunuyor.

6 - Sağlık Hizmet Müdürü

7 - Fizyoterapist

8 - Pratisyen Hemşire

9 - Bilgisayar Sistemleri Analisti

10 - Uygulama Geliştiricisi

- Yapılan araştırmalara niteliğinde sektörlerin küçülmesi ile de geleceğin en kötü meslekleri içerisinde 5 meslek bulunuyor.

1- Çiçek Tasarımcısı

2- Radyo ve TV Spikeri

3- Mobilya Tamircisi

4- Fotoğraf İşlemcisi ile İlgili İşlerde Çalışanlar

5- Tekstil Çalışanı

 





PAYLAŞ