GeForce NOW Üyeliği Alanlara Steam Cüzdan Kodu Hediye Edilecek! - Haberler - indir.com

GeForce NOW Üyeliği Alanlara Steam Cüzdan Kodu Hediye Edilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

NVIDIA yeni oyun servisi GeForce NOW’a daha fazla abone çekebilmek adına kampanyalarına devam ediyor. Şimdi ise üyelere Steam cüzdan kodu hediye edilecek.

Türkiye'de ve dünyanın pek çok farklı noktasında kullanıma sunulan GeForce NOW, tanıtıldığı günden itibaren çeşitli kampanyalar ile destekleniyor. Özellikle geçtiğimiz aylar içerisinde yaptığı tanıtımda İstanbul sunucusunun da aktif hale geldiğini ve daha iyi bir performans sunacağı belirtilmişti. Şirket yatırımlarını yaparken bir yandan da abone sayılarının yükselmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda yayınlanan son duyuruda, şirketin yeni üyelere özel olarak bir kampanya başlattığı belirtildi.

GeForce NOW Üyelerine Steam Kodu

BASIC olarak adlandırılan paketi kullanan kullanıcılar, herhangi bir ücret ödemeden çeşitli sınırlamalar dahilinde GeForce NOW’da yer alabiliyor. GeForce NOW Premium’a geçilmesi halinde ise herhangi bir kısıtlama olmaksızın tüm özellikleri kullanarak yeni oyun platformuna dahil olabilmek mümkün. Gelişmiş RTX ve DLSS teknolojileriyle oyun deneyimini arttıracak GeForce NOW Premium şimdi hediyeli. NVIDIA tarafından yapılan açıklamada, alınacak üyeliğe bağlı olmak kaydı ile 50 TL'ye varan Steam cüzdan kodunun hediye edileceğini söyledi. Şirketin konu ile ilgili yaptığı resmi açıklamada ise şöyle denildi;

“GeForce NOW powered by GAME +’a Premium abone olmak isterseniz; satın alacağınız 179,7 TL’lik 3 Aylık Premium abonelik karşılığında 50 TL değerinde, 74,9 TL’lik Aylık Premium abonelik karşılığında 20 TL değerinde Steam Cüzdan Kodu hediye.”

Mevcut fırsattan yararlanmak isteyen kullanıcılar için son tarih 19 Ağustos Perşembe günü. Saat 23.59’a kadar alınacak üyeliklerde geçerli olacak mevcut kampanya, üyeliğin aktif hale getirilmesinin ardından kullanıcılara hesap mail adresi üzerinden erişim sağlanacak. Steam cüzdan kodunu mail adreslerini alabilecek kullanıcılar, daha sonrasında Steam platformundaki hesabı üzerinden kodu tanımlayarak kullanabilecek. 

Windows PC, Mac OS, Android TV, Chrome, Android Ve Safari’de desteklenen platform, oyuncuların sistem gereksinimlerine takılmadan ve güçlü bir bilgisayara sahip olma zorunluluğu bulunmadan en popüler oyunları oynamasını sağlıyor. Ücretli ve ücretsiz pek çok farklı seçeneğin yer aldığı oyun kütüphanesi üstelik sürekli güncelleniyor ve daha da geliştiriliyor. 





PAYLAŞ