GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor - Haberler - indir.com

GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler teknoloji şirketi NVIDIA’nın sahip olduğu GeForce Now servisi için Türkiye sunucuları resmi olarak açılıyor. Popüler GSM şirketi Turkcell ve NVIDIA ile yapılan iş birliği ile beraber yeni oyun platformu Türkiye sunucuları ile hizmet vermeye devam edecek. Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformunun 2021 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacağını ve Webrazzi Summit 2020 kapsamında duyurduğu biliniyor. Bugün konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turkcell, GAMEPLUS ismine sahip olacak bu yeni oyun platformu için NVIDIA GeForce Now ile iş birliğine gitti.

Paylaşılan bilgiler kapsamında NVIDIA GeForce NOW, GAMEPLUS iş birliği ile beraber Türkiye sunucuları ile hizmette olacak. Nvidia’nın sahip olduğu online oyun servisi GeForce Now’un geçtiğimiz yılın Şubat ayı ile beraber Türkiye dahil birçok ülkede kullanımına sunulduğunu hatırlatalım.

GeForce NOW artık Safari'de kullanılabiliyorGeForce NOW artık Safari'de kullanılabiliyor

Turkcell, GeForce Now iş birliği ile GAMEPLUS hizmeti sunacak

Oyun oynamak için güçlü donanım ihtiyaçlarını ortadan kaldıran bu sistem, güncel oyunların stream sistemi ile oynanmasına olanak sağlıyor. NVIDIA GeForce NOW powered by GAMEPLUS sayesinde en yeni oyunları oynamak yada internet üzerinden film izlemek oldukça kolay bir hal alacak. The Witch serisi, Cyberpunk 2077, Fortnite, League of Legends ve Apex Legends gibi 650’den fazla oyunun bu sistemde yer aldığını ve çıkacak olan yeni popüler oyunlar ile kütüphanenin güncelleneceği belirtiliyor.

NVIDIA GeForce NOW powered bu GAMEPLUS aboneleri donanım bakmaksızın tüm oyunları Türkiye’deki sunucular ile 1080P çözünürlük ile 60 Fps olarak oynayabilecekler. Aylık ve dönemsel abonelik modeline sahip olan NVIDIA GeForce NOW powered  bu GAMEPLUS için Epic Store, Steam, Uplay ve Riot gibi birçok güçlü platform desteği bulunuyor. Sektörün lider ismi NVIDIA ile iş birliğine giderek yeni bulut tabanlı oyun platformları olan NVIDIA GeForce NOW powered by GAMEPLUS sayesinde güncel oyunlara donanım masrafı yapmadan erişmek mümkün olacak.


Cyberpunk 2077'den NVIDIA GeForce NOW'a geliyorCyberpunk 2077'den NVIDIA GeForce NOW'a geliyor
NVIDIA GeForce RTX 3060 Türkiye fiyatı açıklandıNVIDIA GeForce RTX 3060 Türkiye fiyatı açıklandı

PAYLAŞ