GeForce NOW için yeni kampanya duyuruldu   - Haberler - indir.com

GeForce NOW için yeni kampanya duyuruldu  

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 17:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Kur farkı nedeniyle Türkiye'de yüksek fiyat ile satışa sunulan GeForce Now aboneliği için yeni bir kampanya başlatıldı.

Türkiye'de pek çok oyuncunun büyük umutlar ile beklediği GeForce Now yüksek ücretlendirmesi nedeniyle oyuncular tarafından cazip bulunmamıştı. Aylık 75 TL'den satışa sunulan abonelikler oldukça yüksek bulunduğu gibi GeForce Now için geliştirici firma tarafından önemli bir adım atıldı ve fiyatlarda iyileştirme yapıldı. Sistem özellikleri ne olursa olsun abonelik paketi içerisindeki tüm oyunların oynanmasına ve sorunsuz bir şekilde denenmesine imkan tanıyan GeForce NOW ‘da tüm bu imkanlar için yeni kampanyada ücretler daha da düşürüldü. Ancak mevcut indirimden yararlanmak isteyenler için belirli şartlar da bulunuyor.

GeForce Now şimdi Android için geliyorGeForce Now şimdi Android için geliyor

3 aylık alım şartıyla kampanya başladı

GeForce Now için duyurulan kampanyada abonelerin en az 3 aylık GeForce Now üyeliği almaları şart. 3 aylık olarak alınacak paket için kullanıcıların ödeyeceği tutar 179.7 TL. Böylece aylık olarak 75 TL olan ücretler, yeni kampanya ile 59.90 TL’ye çekiliyor. Yapılan resmi açıklamada 3 aylık Premium paketin tek ücret olarak çekileceği ve kullanıcıların ödemeyi tamamlandıktan sonra 3 ay boyunca herhangi bir sınırı olmaksızın sistemden yararlanabileceği ifade edildi. 

Yeni kampanyada sınır bulunmuyor

Yeni kampanyanın en cazip yanı, kullanımında herhangi bir sınırın olmaması. Zira yapılan açıklamalara göre 3 aylık paket alan kullanıcılar, 3 ay sona erdikten sonra yeniden aynı paketi aynı fiyatlar ile satın alabilecek. Böylece sürekli GeForce Now kullanmak isteyenler için GeForce NOW aylık ücreti 59.90 TL olacak. Mevcut fiyatlar da oyuncular için yüksek bulunabilir. Özellikle Türkiye genelindeki mevcut durumun fark edilmesi ve fiyatlarda iyileştirilmeye gidilmesi, GeForce NOW için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. 

GeForce NOW için tek sorun ücret değil!

GeForce NOW için kuşkusuz tek sorun yüksek bulunan abonelik ücretleri değil. Sistemden yararlanmak isteyen oyuncuların, aynı zamanda hızlı bir internet alt yapısına da sahip olması gerekiyor. Minimum 20 Mbit internet hızı ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilen GeForce Now, bu nedenle tüm avantajlarına rağmen şartlarıyla kullanıcıları zorluyor. 


GeForce Now 22 yeni oyunu oyunculara sunduGeForce Now 22 yeni oyunu oyunculara sundu

PAYLAŞ