GeForce Now by Game+ tüm kullanıcıların erişimine açıldı - Haberler - indir.com

GeForce Now by Game+ tüm kullanıcıların erişimine açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-16 23:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Kapalı beta süreci sona eren GeForce Now by Game+ Türkiye’de tüm kullanıcılara açıldı.

Nvidia ile Turkcell arasında yapılan anlaşmalar ile birlikte GeForce Now by Game+ servisi Türkiye’de de aktif hale getirildi. Uzun zamandan beri Türkiye’deki sunucularda kapalı beta sürümü devam eden GeForce Now by Game+ için yapılan son açıklamalarda tüm kullanıcılar için sistemin açıldığı ifade edildi.

ASUS GeForce RTX 3060 12 GB serisi ekran kartları piyasaya çıktıASUS GeForce RTX 3060 12 GB serisi ekran kartları piyasaya çıktı

Türkiye sunucuları erişime açıldı

Yaklaşık 1 ay gibi bir süre kapalı beta olarak testleri yapılan GeForce Now by Game+ için artık süreç tamamlandı. Basic ve premium olarak 2 farklı üyelik paketinin bulunduğu sistemde, açılışa özel kampanyalı 3 aylık premium seçeneği de sunuluyor.

Basic paket ücretsiz bir şekilde sunulurken kullanıcıların herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor. Ancak sistemin yoğun olduğu sürelerde erişimde ücretli abonelerin arkasında kalacak olan basic aboneleri 1 saatlik oturum süresi ile sınırlandırılacak.

Ücretli üyelik seçeneğini tercih eden aboneler ise premium paketlerini tercih edebilecek. Oturum süresinde sınırsız hakka sahip olacak aboneler aynı zamanda bekleme süresine dahil olmayacak ve öncelikli erişim hakkı elde edecek. RTX desteği ile beklemeden oyun oynama keyif sunacak GeForce Now by Game+ için bu ayrıcalıklar için aylık 74,9 TL gibi bir ücretin ödenmesi gerekecek. Açılışa özel 3 aylık kampanyada premium paket ücreti ise 149,7 TL.

Fiyatlar yüksek bulundu!

GeForce Now by Game+ için başlangıç aşamasındaki ücretsiz vurguları, sistemin ücretsiz olacağı şeklinde bir algı yarattı. Ancak gelinen noktada ücretsiz seçenekteki yetersiz özellikler, sistemden yararlanmak isteyenleri aboneliğe yönlendiriyor. Ancak ücretin 74,9 TL olması oyuncuları oldukça zorluyor. Bu nedenle şu anda GeForce Now by Game+ için en çok dezavantaj olarak görülen durum abonelik ücretlendirmesi. “GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi GeForce NOW deneyimine katıl” olarak tanıtımı yapılan servislerin Türkiye’de ne kadar ilgi göreceği merak ediliyor. Ancak mevcut üyelik ücretleri nedeniyle aboneliğin yüksek rakamlara ulaşması beklenmiyor. Ücretsiz sisteme ilginin fazla olması bekleniyor. Sürekli zenginleştirilecek oyunlarla premium oyun deneyimi sunacak servis, RTX kalitesiyle de hem performans hem kalite vaat ediyor. 



PAYLAŞ