GeForce Now artık Chrome'da - Haberler - indir.com

GeForce Now artık Chrome'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Nvidia GeForce Now 2.0.27 sürümü ile beraber Chrome tarayıcısından oyunlara dahil olmak mümkün hale geliyor. Windows ve macOS sistemleri beta programına dahil edildi. Nvidia'nın uyumlu tüm mobil ve masa üstü cihazlarında bulut sistemleri üzerine oyun akışlarına izin veren  GeForce Now hizmeti alanını büyütmeye devam ediyor. Şimdi ise sıra tarayıcı kısmına geldi. 

GeForce Now tarayıcınızda yerini alıyor

Microsoft, Google, Nvidia gibi dev şirketlerin yer aldığı bulut oyun hizmetlerinde haliyle sıkı bir rekabet vardır. Bu bakımdan olabildiğince çok kitleye ulaşıyor olması oldukça önemlidir. Masaüstü ve mobil uygulamaların yanı sıra tarayıcı uyumunun da sağlanması gerekir. 

GeForce NOW artık Safari'de kullanılabiliyorGeForce NOW artık Safari'de kullanılabiliyor

Nvidia GeForce Now hizmeti 2.0.27 no'lu sürümü ile beraber artık Chrome tarayıcısına da destek sunmaya başlandı. Beta olarak başlayan bu özellikte Windows ve macOS sistemleri destekleniyor. Linux ve diğer tarayıcılar şimdilik destek dışı olacak. Beta katılımcılarının Chrome tarayıcısında GeForce Now sitesine gitmesi yeterlidir. Bunun ardından ise hizmete erişim sağlanabilir. Aynı zamanda Apple M1 yongası için destek, ana sayfada olan oyunların kısa yolunu ekleyebilme ve arkadaşlar ile paylaşma şeklinde yenilikler de güncelleme içerisinde yer alıyorlar. 

 


Cyberpunk 2077'den NVIDIA GeForce NOW'a geliyorCyberpunk 2077'den NVIDIA GeForce NOW'a geliyor
NVIDIA GeForce RTX 3060 Türkiye fiyatı açıklandıNVIDIA GeForce RTX 3060 Türkiye fiyatı açıklandı
GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyorGeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor

PAYLAŞ