GeForce Experience ile oyunlar tek tuşla hızlanacak - Haberler - indir.com

GeForce Experience ile oyunlar tek tuşla hızlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ekran kartı üreticisi NVIDIA’nın Studio ekosistemi, yeni NVIDIA Studio sürücüsü ile yaratıcılara yeni ekran kartları, uygulamalar ve yazılım iyileştirmeleri sunuyor. Diğer yandan GeForce Experience’in performansını üst seviyelere çıkarmak için ise yaratıcı uygulamalarda hangi ayarların etkinleştirileceğini tahmin eden yeni bir özelliği de kullanıcılara sundu. Bu yeni özellik sayesinde Lightroom, Adobe Ullustrator, Substance Designer, Autodesk AutoCAD ve DaVinci Resolve dahil 30’dan fazla uygulamaya destek sağlayacak. Diğer yandan “GPU İşleme Modu” “Blackmagic RAW kod çözme için GPU Kullan“ ve “R3D için GPU kullan” yapılandırılarak ayarları otomatik olarak optimize etme gibi optimum ayarlar kullanılarak içerik oluşturucular, Studio ürünlerinden yüksek bir performans elde edebilecekler.

GeForce Experience yeni önemli bir özellik kazandı

Volvo, Nvidia çiplerini kullanacakVolvo, Nvidia çiplerini kullanacak

Şuan için açık beta sürümünde olan 3D içerik yaraıtıcıları için RTX hızlandırmalı bir platform olan NVIDIA Omniverse, Moonshine Animation gibi yaratıcı ekiplerin üretim maliyetlerinde %50 tasarruf ve BMW Group gibi hem verimliliği artırmasına hem de hataları %30 azaltmasına yardımcı olacak. İki popüler uygulama, NVIDIA Broadcast tarafından desteklenen yeni yapay zeka özelliklerine kavuşuyor. Bu kapsamda gerçek zamanlı, yapay zeka destekli vücut takibi ve sanal arka plan ekledi. OBS Studio ise yüksek sesli klavye yazma ve mikrofon statik gibi istenmeyen sesleri ortadan kaldırmak için Gürültü Kaldırma özelliği ekledi.

Diğer yandan profesyonel yaratıcılar için yeni amiral gemisi masaüstü ekran kartlarında olan 16 GB belleğe sahip NVIDIA RTX A4000 tek yuvalı GPU ve 24 GB NVIDIA RTX A5000’i duyurdu. GeForce RTX 30 serisi serisi ekran kartları gibi NVIDIA Ampere mimarisine dayanan, her iki si de yaratıcıların en karmaşık görevleri yapmasına yardımcı olacak. Bakalım bu yeni özellik ve teknolojiler ne kadar faydalı olacak göreceğiz.


Nvidia RTX 3080 Ti özellikleri ortaya çıktı: özellikleri ve fiyatıNvidia RTX 3080 Ti özellikleri ortaya çıktı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ