Geçtiğimiz haftanın en iyi ücretsiz 9 iOS oyunu - Haberler - indir.com

Geçtiğimiz haftanın en iyi ücretsiz 9 iOS oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-02 02:08:20
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Son zamanlarda en çok ilgi duyulan haberler arasında haftanın en iyileri haberlerinin olduğunu söyleyebiliriz. Birçok oyunun olduğu piyasada ise rekabetin oldukça zorlu olduğu gözlemleniyor. Bu haberimizde ise sizler için iOS platformunda bulunan haftanın en iyi ücretsiz 9 oyununu sizler için derledik.

1-Cartoon Network Match Land

Cartoon Network izleyicilerinin en çok hoşuna giden bu oyunda, Cartoon Network karakterleri yer alıyor. 161 MB boyunutuna sahip bu oyunu kullanıcıların fazlasıyla tuttuğu söyleniyor.

2-Crazy Defense Heroes

Strateji oyunu olarak karşımıza çıkan oyunun, ios platformunda oldukça iyi performans göstermişe benziyor.  Oyunda klan oluşturmak gibi farklı özelliklerinde bünyesinde barındırmasına karşın, bu kart oyununu kullanıcılar oldukça beğenmişe benziyor.

3-Idle Tuber Empire

Ünlü olmak üzerine tasarlanmış bu oyun haftanın en iyileri arasında bulunuyor. Kullanıcılarının hayal dünyasında gezinmeyi başaran oyun kullanıcılarının ilgisini çekmişe benziyor.

4-Nano Golf: Puzzle Putting

Bulmaca ve golf oyunu olarak tasarlanan oyunda kullanıcılar oldukça keyifli dakikala geçirmişe gibi görünüyor. Haftanın en iyileri arasında bulunan bu oyunun, kullanıcılarını memnun ettiği konuşuluyor.

5-PUBG Mobile

Birçok platformda reklamlarını gördüğümüz oyun, reklamların karşılığını almış. Kullanıcıları arasında en iyi olarak nitelendirilen oyun, savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

6-Shadowgun Legends

Birçok robotun mücadele ettiği bu oyun, oynanması zevkli oyunlardan bir tanesi olarak değerlendiriliyor. Haftanın en iyileri sıralamasında 6.sırada yerini almış ve en iyi RGP oyunu olduğu konuşulanlar arasında.

7- Space Station Simulator 

Uzaya meraklı olan bireylerin ilgi odağında bulunan oyun, sizlere isteğiniz gibi bir uzay üssü oluşturmanıza olanak sağlıyor.

8-Tiny Pixel Farm

En basit çiftlik oyunları arasında bulunan oyun, kullanıcılarını eğlendirmişe benziyor. En iyi sıralamasında bulunan bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

9-World Zombie Contest

Tıklama hızı üzerinde kurulmuş oyun, gelmiş geçmiş en basit zombie oyunu olarak adlandırılıyor.





PAYLAŞ