Geçen haftanın en çok okunan haberleri (9-15 Temmuz 2018) - Haberler - indir.com

Geçen haftanın en çok okunan haberleri (9-15 Temmuz 2018)

Tahmini Okuma Süresi : 7 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-16 10:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

indircom ekibi olarak sizler için geçen haftanın en çok okunan haberlerini listeledik. İşte sizler için 2-8 Temmuz arasında en çok okunan haberler:

Geçen haftanın en çok okunan haberleri

Honor 10 dünya çapında satış rekorları kırıyor

Mayıs ayından itibaren satışı başlayan ve teknoloji pazarında yerini almayı başaran Hoonor 10, Avrupa ve Asya pazarlarında ciddi bir satış rakamına ulaşmış durumda. Şu ana kadar toplamda 3 milyon adet Honor 10 satılmış durumda. 2 ay gibi kısa bir süre için gayet güzel ve yüksek rakam. Şirketin yüzünü güldüren bir rakam olarak kayda geçiyor. Geliri çok yüksek olmayan ancak performansı yüksek akıllı cihaz kullanmak isteyen kişilere kaliteli ürün sunan firma, 2018 yılının ilk yarısında %150 gibi bir oranla büyümeye ulaşmış durumda. İngiltere'de firmanın satışları %200 oranına ulaşmış durumda. Ayrıca İspanya'da ise tam 5 katına çıkmış durumda. Firma Honor 10 modelini piyasaya sürdükten sonra Rusya'da Apple'ı 3.'lüğe çekmeyi başarırken kendisi 2. sırada yerini almış durumda. Samsung ise hala liderlik konumunu korumaya devam ediyor.

Galaxy S9 fiyatı düştü!

Samsung, her yılın başında S serisinin üyesini, yaz aylarında da Note serisi üyesini piyasaya sürmesiyle biliniyor. 2018 yılının başında da teknoloji devi, son S serisi üyesi Galaxy S9 cihazını teknoloji dünyasının beğenisine sundu. Son olarak, S9'a dair çıkan haberlere bakıldığında, işlerin pek de iyi gitmediği görüldü. Son olarak açıklanan gelir raporlarında, Galaxy S9'un hem S8 hem de batarya problemi ile gündeme gelen S7'den daha az satış yapması dikkatlerden kaçmadı. Samsung bu gidişatı değiştirebilmek adına bazı stratejiler uygulamaya başladı. Buna göre gelen son bilgilerde, Galaxy S9 fiyatında indirim yapıldığı açıklandı.

Yeni MacBook Pro Detayları Ortaya Çıkıyor

Apple'ın bu yıl Eylül ayı ile beraber yeni iPhone modellerini tanıtması bekleniyor. Yeni amiral gemisi modelleri haricinde şirketin diğer ürün yelpazelerine yönelik modellerini de görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise yeni MacBook Pro modellerine dair ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Apple severler tarafından büyük bir heyecan ile beklenen yeni Apple ürünlerinin MacBook tarafında ortaya çıkan sızıntılara göz atalım. Paylaşılan ilk bilgilere göre yeni MacBook Pro'nun performans tarafındaki benchmark detayları belli oldu. Buna göre yeni modelin tek çekirdekte 4448 ve çoklu çekirdekte ise 16.607 puan aldığını görüyoruz.

Twitter'da dev sahte takipçi temizliği ünlüleri vurdu!

Twitter, geçtiğimiz günlerde sahte hesaplar üzerine bir temizlik yaptı. Bu dev temizlik sürecinde milyonlarca hesap silindi. Bilindiği üzere Twitter'da ünlü olmak isteyen kişiler sahte hesap satın alıyorlar. Twitter'da bu duruma el atarak sahte hesapları temizledi. Fakat bu sahte hesapların temizlenmesi sonucunda ünlü hesapların takipçileri azaldı.

Windows 10 Pro'ya ücret ödemeden sahip olmak mümkün

Microsoft'un en çok beğenilen ve ilgi gören, en güncel işletim sistemi olan Windows 10, Windows 7'nin en çok sevilen özellikleri ile Windows 8'in mıdern tasarımı gayet başarılı bir şekilde birleştiriyor. Windows 10'nun tek kötü yanı ise, Windows 10 Pro versiyonun bin TL gibi uçuk bir fiyat sahip olması. Ancak kısa bir süreliğine Goodoffer24.com sitesi üzerinden kısa bir süreliğine Windows 10 Pro yazılımını yalnızca 13 Dolara sahip olabilirsiniz. daha Daha önceden bilgisi olmayan okurlarımız için Goodoffer24.com, yeni lisansları ve yazılımların ürün anahtalarını en uygun fiyatlar karşılığında e-posta yolu ile sahip olabileceğiniz bir sitedir. Goodoffer24.com üzerinden Windows 10 Pro aktivasyon koduna sahip olabileceğiniz gibi ayrıca Xbox Live Gold üyeliği ya da PUBG gibi günümüzün en popüler oyunlarına da bu siteden ulaşabilirsiniz.

Fortnite 5. Sezon Açıldı!

Bugün itibariyle girdiğimiz 5. sezonda oyuna büyük değişiklikler geldi. Oyunda, oynayış, içerik, harita ve performans konusunda yenilikler yapıldı. İlk olarak haritada daha hızlı ilerlemek için yeni bir araç geldi. Araç golf arabasının birebir aynısı. Bu golf arabasıyla ekibinizi alıp dolaşabilir, alana gidebilirsiniz. Drift yaparak daha hızlı gidebilirsiniz. Golf arabası sadece hızlı gitmeye yaramıyor çatısı hoplatan kare görevi görüyor. Oyuna en çok damga vuracak özelliklerinden diğer biriyse haritaya gelen çöl bölgesi. Oyunun haritasının tamamen değiştiğini söylemek mümkün. Değişmeyen ufak tefek yerler kalsa da haritada eğlenceli yerler yapıldı. Bu çöl bölgesi oyuna, Palmiye Parkı, Kulüp Kalantor gibi iki farklı Çöl bölgesi geldi.

Yeni Honor 10'un Türkiye Fiyatı Resmen Açıklandı

Huawei'nin alt markası olarak nitelendirilen Honor 10 modelinin merakla beklenen Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. İddialı özelliklere sahip olan modelin sonunda ülkemiz fiyatı da belli olmuş oldu. Honor yıl başından itibaren ülkemize resmi girişini gerçekleştirilmiş ve modellerini satışa sunmaya hazırlanıyordu. Şimdi ise Honor serisinin en yeni modeli olan Honor 10'un ülkemizde 2999 TL fiyat etiketi ile satılacağı belli oldu. Bu fiyatın serinin 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolamalı versiyona ait olduğunu belirtelim. Pazara baktığımız zaman oldukça iddialı bir rakam ile giriş yapan bu modelin satışının Hepsiburada üzerinden gerçekleşeceği belirtiliyor. Modeller resmi olarak satılacak ve Huawei tarafından 2 yıl garanti kapsamı altında bulunacak.

Booking.com Türkiye'de tekrar hizmete başlayabilir!

Ülkemizde hizmete kapalı olan siteler arasında Booking.com'da bulunuyor. Aynı siteler arasında dünyanın en ünlü araştırma sitelerinden olan Wikipedia.org'da hizmete kapatılmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada Booking.com adına sevindirici bir haber geldi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Booking ve benzer siteler için gerekli düzenlemeler sonucunda hizmet verebileceklerini söyledi. Bu siteler arasında Wikipedia bulunur mu bilemiyoruz.

Fortnite Android için çıkış tarihi belli oldu

Son dönemlere baktığımızda, Battle Royale türünün en sevilen oyunu olarak gösterilebilecek olan Fortnite, her geçen gün popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Normal şartlarda, rakibi PUBG ile hep başa baş giden Fortnite, son zamanlarda rakibini alt etmiş olarak görülüyor. PUBG'ın geçtiğimiz dönemlerde yaşadığı oyuncu sayısındaki kayıp, Fortnite'ı biraz daha yukarı taşıyan etmenlerden biri oldu. Fortnite bilindiği üzere bu yıl içerisinde mobil oyun severlerle de buluşmuştu. Fakat yalnızca iOS platformu için çıkışını gerçekleştirmişti. Epic Games, oyunun Android cihazlar için de çıkış yapacağının altını çizmişti. Android kullanan oyun severlerin beklediği haber sonunda geldi ve Fortnite çıkış tarihi açıklandı.

Müzik Dinlerken Şarkı Sözlerini de Gösteren En İyi 3 Uygulama

Android telefonunuzdan müzik dinlemek şüphesiz günün stresini yorgunluğunu atmak veya enerji depolamak için yapılan şeylerden birisi. Android telefonunuzdan şarkı dinlerken bazen sözlerini hatırlamak istersiniz ve hatırlayamazsınız. Bu da şarkıya eşlik etmek istediğinizde size engel olabilir. Ancak bu durumun çözümü oldukça basit. Android telefonunuza indireceğiniz bir uygulama sayesinde müzik dinlerken aynı zamanda şarkı sözlerini de görebilmeniz mümkün. Hem müzik dinleyip hem de şarkı sözlerine eşlik edebileceğiniz 3 uygulama;





PAYLAŞ