Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 18 - 24 Şubat 2019 - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 18 - 24 Şubat 2019

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 09:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

41 kanalda yayınlayan Peak Games reklamı çalıntı mı?

Bugün (18.02.2019) saat 21:30'da 41 televizyon kanalında yayınlanan Peak Games reklamı çalıntı mı? Reklamının çalıntı olduğu iddia edilen Peak.com nedir?

Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı!Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı!

Sosyal medyada üzerine tartışmaların yapıldığı Peak reklamının çalıntı çıktığına dair söylentiler dolaşıyor. Audi tarafından yapılan reklam ile benzerliği konuşulan Peak Games reklamı çalıntı mı?

Sahibinden.com 4,8 Milyar Dolara Satılabilir

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarının içerisinde lider konumda olan Sahibinden.com için inanılmaz bir iddia geldi. İngiliz Marks & Mann şirketi, milyonlarca kullanıcısı olan internet sitesine 4,8 milyar dolar teklif ettiği iddia edildi. Peki sahibinden.com gerçekten İngiliz şirkete satılacak mı?

Microsoft yetkilisinden açıklama geldi; "Lütfen artık İnternet Explorer kullanmayı bırakın"

Pek çok internet kullanıcısı bugün hala Internet Explorer’ı varsayılan tarayıcıları olarak kullanmaya devam ediyor. Microsoft yetkilileri ise artık bunun son bulması gerektiğine inanıyor.

Televizyonda reklam veren Peak nedir?

Bir çok televizyon kanalında aynı anda reklam veren Peak.com oldukça ilgi gördü. Peki Peak nedir?

Peak Games bu akşam (18.02.2019) saat 21:30'da tam 41 televizyon kanalında verdiği reklam ile gündeme geldi. İşte sosyal medyada üzerine tartışmaların açıldığı o reklam;

e-Devlet'te Artık Elektrik, Su ve Doğalgaz Aboneliği Başlatılacak

Ülkemizde bir süredir faaliyette olan e-Devlet servisi için yeni hizmetler sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise duyurulan yeniliğe göre artık iş yeri ve evlerine Telekom, su ve doğalgaz gibi abonelikleri başlatmak isteyen kullanıcılar, başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Vatandaşların tüm hak ve faaliyetleri dijital ortama aktarılmaya devam edilirken, son hamle ile abonelik işlemleri için artık kurumlara gitme ve başvurmaya gerek kalmadan mobil cihazlar üzerinden kolay bir şekilde halledilebilecek. Ayrıca Turkiye.gov.tr üzerinden e-Devlet sistemine giriş yapılarak altyapı hizmetleri bölümünden abonelik işlemleri kolay bir şekilde yapılabilecek.

Vodafone TV, dünyaca ünlü 3 YouTube kanalını bünyesine kattı

Dünyaca ünlü 3 önemli kanalla anlaşmaya varan Vodafone Tv, televizyon ve internet yayınlarını tek bir potada eritmeyi hedefliyor.

Yeni dönemde 3 farklı kanalda 3 farklı dünyaca ünlü YouTube ve sosyal medya kanalına ev sahipliği yapacak olan Vodafone TV, kullanıcıları içerisinde şayet Full Paket hakkı olanlar bu kanalları izlerken internet paketlerinden herhangi bir şekilde eksilme olamayacak. Peki dünyaca ünlü olan bu kanallar neler? Dünyaca ünlü olan bu kanalları sizlere şu şekilde sıralayalım;

Netflix'ten Chrome İçin Yepyeni Bir Eklenti

Film, dizi, belgesel ve daha bir çok içeriğin kaliteli tek bir adresi olarak Netflix'den kullanıcılarına tek tık ile erişim için yepyeni bir eklenti geldi. Geçtiğimiz ay sessizce Google Chrome'a gelen Netflix Extended kullanıcılara pratik yöntemler sunarak içerikleri anında değerlendirmesine imkan tanıyor. Bilmediğiniz sitelerde güvensiz bir şekilde film seyretmeye çalışmaktan vazgeçin. Dünyanın en popüler film, dizi vb. ögeler barından sitesi Netflix her geçen gün kendini geliştirerek kullanıcıların zevkini üst düzeye çıkarmayı başarıyor. Herkesin zevkle vakit geçireceği Netflix yeni eklentisi sayesinde artık çok daha pratik olup kullanıcılarına hizmet vermeyi başarıyor. 

Gmail yenileniyor, hatırlatıcılar ve sabitleyiciler geliyor!

Gmail için bir dizi yeni özelliği duyuran Google, yenilediği posta servisi ile artık çok daha kullanışlı. İşte Gmail’de yapılacak değişiklikler ve gelen yeni özellikler.

Fiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler Geldi

Çin Pekin merkezli Xiaomi'nin yepyeni amiral gemisi Mi 9'dan yepyeni görüntüler bekleyenlerine sunuldu. Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üretici olarak karşımıza çıkan Xiaomi şimdide Mİ 9 ile gündem olmayı başarıyor. Piyasaya girdiği günden beri adından sıkça söz ettirmeyi başaran Xiaomi Mi 9, 20 Şubat'ta gözleri üzerine toplayacağa benziyor. Şu an için elde edilen bilgilere göre iki farklı model ile piyasaya geleceği beklenen Mi 9 gerek zarif tasarımı gerekse ücreti ile kullanıcılarını tatmin edecek gibi gözüküyor. Uzun süredir gündemde yer almayı başaran Mi 9'un muadili olarak tasarlanan Xiaomi Mi 9 SE'de meraklılarını mutlu edecek gibi gözüküyor. Şimdiden oldukça ilgi gören etkinlik gerçekleştiğinde de gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor. 

Türkiye'de sosyal ağlar nüfusun yüzde 61'i kapsıyor!

Sosyal ağ kullanım araştırmalarının raporları paylaşıldı. +Sonuçlara göre Türkiye'deki kullanıcıların yüzde 61’i sosyal ağı tercih ediyor. 


Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi OlacakAcer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak
Scalebound Oyunu Nintendo İçin Yeniden DoğuyorScalebound Oyunu Nintendo İçin Yeniden Doğuyor
IKEA oyuncaklarla nehirleri temizleyecekIKEA oyuncaklarla nehirleri temizleyecek

PAYLAŞ