Geçen haftanın en çok okunan haberleri 17 - 23 Aralık 2018 - Haberler - indir.com

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 17 - 23 Aralık 2018

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 11:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş? İşte Geçen haftanın en çok okunan haberleri 3 - 9 Aralık 2018

indir.com Yurt Dışına Açılıyor

Türkiye'nin popüler yazılım, uygulama ve oyun indirme sitelerinden birisi olan indir.com olarak 2011 yılında Windows programları ile birlikte sektöre giriş yaptık. Daha sonrasında Mac, iOS ve Android içerikleri de kendi bünyemize katarak gelişimimizi sürdürdük. Başlangıçtan bugüne kadar ülkemizde ve dünyada popüler olan uygulamaları ve en güncel haberleri sunan Türkçe içerikler sunduk. Belirlediğimiz ilk hedefe ulaştığımızda güncel haberleri ve gündemi yakından takip edeceğiniz bir site halini aldık. Gelişimimizi sürdürmek ve daha da büyümek için artık sitemiz, indir.com yurt dışına açılıyor!

Instagram'ın 2018 trendleri açıklandıInstagram'ın 2018 trendleri açıklandı

Bilgisayardan Silinen Dosyaları Nasıl Kurtarabilirsiniz?

Bilgisayar kullanıcılarının sıklıkla başına gelen, istenmeyen bir dosyanın veya evrağın silinmesi durumundan kurtulmak için, en iyi kurtarıcı programın yardımına ihtiyacınız olabilir. Çalıştığınız bir evrak üzerinde yanlışlıkla silme işlemi gerçekleştirebilir, fotoğraflarınızı, videolarınızı veya filmleri silmek istemesiniz dahi yanlışlıkla sildiğiniz zamanlarda, EaseUS veri kurtarma programı sayesinde ücretsiz olarak kurtarma işlemi sağlayabilirsiniz. 

Fortnite Dansları Yüzünden Birkez Daha Davalık Oldu

Epic Games’ın rekorlar kıran Fortnite oyunu hakkında dava sorunları bitmek bilmiyor. Fortnite oyunu içerisinde bildiğiniz üzere çeşitli karakter dansları bulunuyor. Bu özellik ile karakterinizi oyun içerisinde dans ettirebiliyorsunuz. Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından birisi olan Fortnite ile PUBG arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Her iki oyunda çeşitli avantajlara sahip olurken Fortnite oyuncu sayısı tarafında ücretsiz olmasıyla beraber PUBG’ye fark atmaya devam ediyor. Her yeni güncelleme ile kullanıcılara yeni özellikler ve içerikler sunan Epic Games şimdi ise yeni bir dava sorunu ile karşı karşıya geldi.

Instagram'da Özel Mesaj Gönderebileceğiniz 4 Farklı Yöntem

Instagram’da kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşımının dışında içerikleri beğenmesi ve ya yorum yapabilmesi mümkün. Instagram’ın arka planında en ok sevilen özelliklerinden bir diğeri ise özel mesajlaşma. Özel mesajlaşma özelliğini kullanmak isteyen kişilerin Instagram’da 4 farklı yöntemi tercih etmesi mümkün. Peki, Instagram’da özel mesaj gönderebileceğimiz 4 farklı yöntemi biliyor musunuz?

Casper'ın yeni telefonunun tasarımı görüldü

Casper’ın çıkaracağı yeni cihazının ekran çizimlerinin sızdırılması, cihaz hakkında bazı bilgilerin açığa çıkmasına neden oldu.

Teknoloji dünyasının aktif isimlerinden biri olan Casper, yeni akıllı telefonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Casper, akıllı telefon sektörüne daha çok orta segment cihazları ile giriş yapıyor. Şirketin yeni telefonuna dair ise henüz herhangi bir şey bilinmiyor ve teknoloji tutkunlarının karşısına nasıl bir model ile geçeceği merak ediliyor.

Siber tehditlerde mücadelelerde daha fazla otomasyon!

Yapay zeka teknolojisi ve makine öğrenme uygulamalarına zarar verilmesi yeni ağ ve yazılım zafiyetlerini ortaya çıkaracak gibi görünüyor. 

Entegre, kapsamlı ve otomatik siber güvenlik çözümleri şirketi Fortnite,  FortiGuard Laboratuvarları'nın 2019 yılı ve sonraki yıllar için tehdit görünümü öngörülerini duyurdu. Duyurulan bu öngörüler Fortnite araştırmacıları yakın bir tarihte siber suçların uygulayacağı yöntem ve teknikler ile yaklaşan saldırılara karşı savunmada ciddi anlamda faydası dokunacak önemli stratejik değişiklikleri açıklıyor. 

HUAWEI’nin yapay zekası ile görme engelliler artık duyguları “görebilecek"

Huawei, görme engelli insanların yapay zekanın gücünü kullanarak konuştukları insanların yüzlerindeki duyguları görmelerini veya hissetmelerini sağlayabilen bir uygulama geliştirdi. Yani HUAWEI’nin yapay zekası ile görme engelliler artık duyguları “görebilecek"

Apple Video servisinin çıkışa dair son iddia

Apple şirketinin servislerinden elde ettiği gelir 2021 yılında yaklaşık olarak 50 milyar dolara kadar çıkacağı tahmin ediliyor. iPhone modellerindeki büyüme hızının yavaşlaması ile birlikte şirketin hizmetlere odaklanacağı belirtiliyor. Ayrıca Netflix'e rakip olacak Apple Video servisinin çıkışa dair son iddia geldi.

Instagram'ın 2018 trendleri açıklandı

Milyarlarca kullanıcısı bulunan sosyal platform Instagram, 2018 yılı trendlerini açıkladı.

Özellikle 2018 yılı ile birlikte büyük bir kitleye hitap etmeye başlayan Instagram, her geçen gün kullanıcı sayısındaki büyüme ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz bahar aylarında kullanıcı sayısı 1 milyarı aşan platform, bu başarısını durmadan getirdiği yeniliklerine borçlu. Geçtiğimiz yıl ve 2018 yılı içerisinde köklü değişikliklere giden Instagram, bu yönüyle kullanıcılarını kendisine bağlamayı başardı ve bünyesini genişletti. Büyük bir kitleye hitap eden Instagram’da 2018 yılının trendleri açıklandı.

Sabit diskinin öldüğüne dair 4 işaret

Tüm dosyalarımızı, verilerimizi ve aklınıza gelebilecek her dosyanın saklandığı sabit diskler ölümsüz değildir. Belki de sizin de sabit diskiniz ölmek üzeridir. İşte sabit diskin öldüğüne dair 4 işaret


İlgili uygulamalar
Instagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyorInstagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyor
Mobil oyun sektöründe PUBG mi Fortnite mı daha popüler?Mobil oyun sektöründe PUBG mi Fortnite mı daha popüler?
Instagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncellemeInstagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncelleme

PAYLAŞ