Geçen haftanın en çok okunan haberleri 11-17 Haziran - Haberler - indir.com

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 11-17 Haziran

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-18 10:09:54
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

indir.com ekibi olarak sizler için geçen haftanın en çok okunan ve en çok dikkat çeken haberlerini listeliyoruz. Oyun dünyasında ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri sürekli takip eden ekibimiz sizler için haftalık olarak en çok okunan haberleri listelemekte. İşte sizler için 11-17 Haziran'ın en çok okunan haberleri:

PES 2019'da Fenerbahçe Stadyumu görüldü

PES serisinin ezeli rakibi FIFA, FIFA 19'un tanıtımını gerçekleştirdi ve FIFA 19 UEFA Şampiyonlar Ligi'ni almasıyla birlikte, PES 2019 karşısında önde başladı. PES 2019'un bu adım karşısında neler yapacağı oyun severler tarafından merakla bekleniyor. Konami, serinin yeni oyununu E3 2018 konferansında oyuncularının karşısına çıkardı. Konferans kapsamında oyunun tanıtım videosu oyunculara sunuldu. Özellikle Türkiye'deki Pro Evolution Soccer oyuncuları tarafından, yayınlanan videoda dikkat çeken bir nokta oldu. Ülkemizdeki oyuncuların hem sevindiği hem de gururlandığı nokta, tanıtım videosunda Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun da yer alması oldu. Böylece, PES 2019 FIFA'ya sahalarda olduğunu göstermiş oldu.

Siber saldırılara karşılık Siber Güvenliğe Giriş eğitimi

Teknolojinin ilerlemesinin hayatımıza getirdiği katkıların yanı sıra, bir yandan zararlarını da görüyoruz. Bu zararlardan birisi de internet üzerinden düzenlenen siber saldırılar. Günümüzde oldukça sık meydana gelen siber saldırılar, bir kişiye de bir kuruma da düzenlenebiliyor ve insanların bu konuda bilinçsiz olması, kolay yem olmasına neden oluyor. Bu konudan sorumlu kişiler, açıklamalarında altını çizerek insanların bilinçlenmesi gerektiğini vurguluyor.

Fortnite Dünya Kupası detayları duyuruldu

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite, popülerliğini arttıracak ve oyuncuların hoşuna gidecek işlerle yoluna devam ediyor. Fortnite, kısa sürede çok popüler bir oyun haline gelse de bu popülerliği kaybetmemeyi başardı. Fortnite'a dair açıklanan son istatistiklerde, oyunun oyuncu sayısının dünya çapında 100 milyona ulaştığı bilgisi verilmişti. Bu durumu etkileyen en önemli faktörlerden birisi, Fortnite'ın sürekli güncelleme alması ve oyun içi hatalara pek fazla meyil vermemesi. Aynı başarıyı mobil sürümünde de yakalayan yapım için Epic Games daha önce Fortnite Dünya Kupası'nı duyurmuştu. Ciddi miktarda ödül dağıtılacak olan kupaya dair merak edilen detaylar paylaşıldı.

Youtube Music'in en iyi 5 özelliği

Müzik uygulaması olarak Youtube'u tercih edenler için geliştirilmiş kapsamlı müzik uygulaması Youtube Music, sahip olduğu özelliklerle müzik severlere daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Bu anlamda, Youtube Music'in  sahip olduğu en iyi 5 özelliğe göz atarsak, şunları sıralayabiliriz;

iOS 11.4 ile gelen yenilikler neleri içeriyor ?

Teknoloji devi Apple cihazlarını her an güncel tutabilmek ve gelişen teknoloji sayesinde cihazlarını her daim güncel tutabilmek için sürekli olarak yeni güncellemelerini kullanıcılarına sunmakta. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan güncelleme İOS 11.4 ile yepyeni özellikler kullanıcıları bekliyor. Bu bağlamda yeni gelen güncellemeler ile iCould , güvenlik ve ses için bazı ek güncellemeler yer almakta.

Instagram'ın uzun videolar güncellemesi 20 Haziran'da geliyor

Sosyal medyanın dev isimlerinden biri olan Instagram, günümüzde en aktif kullanılan platformlardan biri. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram üzerinde her gün, yine milyonlarca paylaşım yapılıyor. Instagram, önceleri fotoğraf paylaşım uygulamasıyken, Facebook tarafından satın alınmasıyla yelpazesini oldukça genişletti. Instagram üzerinden fotoğraf paylaşıldığı gibi, video paylaşımı da yapılıyor. Fakat bu videolar çok uzun süreli değil. Instagram'ın video paylaşımında belirlediği süre 1 dakika.

Note 7'den sonra şimdi de Galaxy S8 patladı

Samsung, 2016 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy modeli Note 7'de, patlama sorunuyla karşı karşıya kalmıştı. Kullanıcılar, cihazlarının aniden patlamasından şikayet edince, Samsung hatayı kabul edip, tüm Note 7 cihazlarının toplatılması kararına varmıştı ve bu durum şirketi hem maddi hem de manevi anlamda büyük zarara soktu. Bundan da ziyade, bu patlamalar insanın canına mal olacak kadar ciddi bir şekilde gerçekleşebiliyor. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçmesiyle birlikte, olay da kapandı. Fakat geçtiğimiz günlerde farklı bir Samsung modelinde yine patlama sorunu ortaya çıktı.  Araçta yer alan Galaxy S4 ve Galaxy S8 cihazları bir anda alev alarak patladı.

A101'e Sony Xperia XA geliyor

Alışveriş marketlerinin, bir süredir kullanıcılara uygun fiyatlı teknolojik ürünler sunma kampanyaları devam ediyor. Bu anlamda ismi en çok duyulan alışveriş marketi A101. A101, müşterilerinin karşısına yine, yeni bir teknolojik ürünle geçiyor. Ünlü market zinciri A101, bu hafta boyunca Sony Xperia XA modelini uygun fiyatıyla müşterilerine sunacak.

Huawei'nin 2018 hedefi 200 milyon!

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Huawei, 2018 yılına hızlı bir giriş yapmayı başardı. Huawei, 2018 yılının bugüne kadar alınan istatistiklerinde de kendisine yer buldu ve başarısıyla konuşuldu. Son dönemlerin en hızlı yükselen telefon markalarından biri olan Huawei, birçok modeli ile adından söz ettirdi ve ettirmeye devam ediyor. 2017 yılında da 153 milyon adet akıllı telefon satmayı başarmasıyla gündeme gelmişti. Huawei, bu hedefi bu yıl daha da yüksek tutmak istiyor ve hedefini gerçekleştirirse, kendi rekorunu kırmayı başaracak gibi görünüyor. 2018 yılı için 200 milyon adet telefon satışı gerçekleştirmeyi planlayan Huawei, bu rakama çok da uzak görünmüyor.

Zombi oyunu sevenlere müjde; Dying Light 2 duyuruldu

Birçok insan zombi filmleri izler ve o filmde kendine en yakın karakteri seçerek ben olsaydım şöyle yapardım der. Bende zombi filmleri ve dizileri seven birisi olarak mutlaka kendimi yerine koyduğum bir karakter vardır. Birçok insan macerayı sever ve kendini bir maceranın içerisinde görmek ister. Kendinizi zombi macerası içerisinde görmek istiyorsanız Dying Light oyunu tamda sizi bu maceranın içerisine sürüklüyor. Daha önceden haberini yaptığımız Mirror's Edge'de olduğu gibi bu oyunda da yönetmiş olduğunuz karakterin vücudunu kontrol ettiğinizi hissettiren, hayatta kalma iç güdüsünü gayet güzel bir şekilde işleyen oyun.





PAYLAŞ