Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (7 - 13 Ocak 2019) - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (7 - 13 Ocak 2019)

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 09:30:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Akıllı Telefonlar

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri

Çin menşei Xiaomi'nin hisseleri giderek düşüyor

Birbiri ardına yeni akıllı telefonlarını akıllı telefon pazarına sokmuş ve son yıllarda isminden sık sık söz ettiren Xiaomi, geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin akıllı telefon pazarında da bıy göstermeye başladı. Hatta öyle ki 2. mağazasını da İstanbul'da açmıştı. Fakat şirket yetkililerinden gelen habere göre, Xiaomi'nin hisselerinin ciddi bir şekilde değer kaybettiğini gözler önüne seriyor. Hisse değerlerin toplam oranı %17 gibi bir oranda kayıp. Bunun nedenini ise uzmanlar nasıl yorumluyor, gelin haberin devamında birlikte okuyalım.

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 3 - 9 Aralık 2018Geçen haftanın en çok okunan haberleri 3 - 9 Aralık 2018

Süleyman Soylu'nun aileler için önerdiği uygulama: Uyuma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, anne ve babalardan indirerek destek olmalarını beklediği akıllı telefon uygulaması uyuşturucu ile mücadeleyi amaçlıyor.

Tesla şirketine bir dava daha açıldı!

Otonom araç üreticisi olan Tesla, araçları ile sorun yaşamaya devam ediyor. Daha öncesinde de birkaç kere davalık olan Tesla, şimdi de 2014 yılında yaşanmış olan bir kazadan dolayı dava edildi. Peki neden Tesla dava edildi?

Mastercard, logosunda değişiklik yaptı!

MasterCard, logosunda bazı değişiklikler yaptı. Şirket logosunu ve kurumsal kimliğini değiştirdi ve logosu üzerinde kendi ismini yazmaktan vazgeçti. Peki neden Mastercard, logosunda değişiklik yaptı?

Anthem'in sistem gereksinimleri belli oldu

2019 yılının en çok beklenene oyunlarından biri olan Anthem’in resmi sistem gereksinimleri açıklandı.

IMDb’den ücretsiz film ve dizi platformu

Dizi ve filmler ile alakalı içerikler ve puanlama sunan IMDb tarafından ücretsiz çevrim içi bir yayın servisi kullanıcılara sunuldu. Sinema sektörü hakkında ve film içeriklerinde birçok bilgi, özet ve liste barındıran platform IMDb tarafından yeni bir hizmet daha geliyor. Şirketin tamamen ücretsiz olarak sunduğu yeni çevrim içi platformu Freedive kullanıcılara sunuldu. Ancak platformdan kayıtlı olan Amazon yada IMDb kullanıcıları yararlanabilecek. 

Google One Türkiye'de!

Google’ın dönem dönem yeni servisler sunduğunu veya var olan servisini yenilediğini biliyoruz. Şimdi ise onlardan birisi olan Google Drive bulut servisi için yapılan yenilikle kullanıcılar Google One hizmetine geçiş yapmaya başladı.

Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!

Hem rekabet hem de yasaklanma olayları sonucunda Apple, Çin tarafında büyük bir kayıp yaşamıştı. Apple, son iki yılın iPhone modellerinde önemli indirimler yaparak bu pazarda biraz da olsa toparlanmayı bekliyor. Cihazlarda yaklaşık olarak indirim fiyatı 59 dolar civarında oluyor.

Turkcell pazarlama direktöründen açıklama geldi; "Bizde bu fiyattan satmaya meraklı değiliz"

Sınırsız internet uygulaması hakkında çok önemli açıklamalar yapan Turcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş, mevcut alt yapı maliyetleri hakkında açıklama yaptı ve internet fiyatlarını neden böyle yaptıkları hakkında açıklama yaptı. 

Mobil internetteki AKK kaldırıldı mı?

1 Ocak itibari ile kaldırılan Adil Kullanım Kotası yerine getirilen Adil Kullanım Noktası, mobil internet kullanıcılarını nasıl etkileyecek?


Geçen haftanın en çok okunan haberleri 17 - 23 Aralık 2018Geçen haftanın en çok okunan haberleri 17 - 23 Aralık 2018
Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 24 - 30 Aralık 2018Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 24 - 30 Aralık 2018
Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 1 - 6 OcakGeçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 1 - 6 Ocak

PAYLAŞ