Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 4 - 10 Şubat 2019 - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 4 - 10 Şubat 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 16:40:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Liste

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri

PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!

Dünyanın en sevilen oyunları arasında olan PUBG, bu sefer korkunç bir olay yüzünden gündemimize geldi. Hindistan'ın Mumbai şehrinde bir genç, dünyaca sevilen oyunu, PUBG'yi oynayabileceği bir telefonu olmadığı için intihar etti. 

Battle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdı

EA tarafından kısa bir süre önce duyurulan Apex: Legends, henüz çıkışının birinci gününde rekor sayıya ulaştı.

Apex Legends Karakter Yetenek Rehberi

Apex Legends karakter yetenekleri, Apex Legends oyunun yeni olmasından dolayı oldukça merak ediliyor. Apex oyunun çıkmasının üzerinden daha 3 gün geçmesine rağmen oyun çok büyük bir ilgi gördü. Hatta bu oyun canlı yayın platformlarında içerik kategorisinde en üst sıralarda yer alıyor. Piyasada bulunan bazı Battle Royale oyunlarının eksikliklerini tamamlayan ve çok daha iyi bir oynanış sunan Apex Legends'in içerisinde bulunan karakterlerin yeteneklerinin tamamı bilinmiyor. Bu yetenekleri öğrenmeniz açısından sizlere anlatalım...

LG, yeni kamera sistemi ile Apple'a kafa tutacak!

LG yeni amiral gemisinde yer vereceği kamera sistemi ile Apple’a ciddi bir rakip olmaya hazırlanıyor. İşte gelen son haberlere göre markanın hedefleri ve yeni üretim süreci. 

Splinter Cell Conviction hayranlarına müjde: Oyun ücretsiz indirilebilir

Ubisoft’un beğenilen oyunu Splinter Cell Conviction ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. İşte oyunu indirmek için yapmanız gerekenler haberimizde...

Apex'i Diğer Battle Royale Oyunlarından Ayıran Özellikler

Daha dün çıkmasına rağmen binlerce kişi tarafından oynanan ve sunucularını bir dakika bile boş göremediğimiz Apex, oyuncuların kısa sürede büyük beğenisini kazandı. PC ortamlarında sürekli oyun arayanlar ve diğer Battle Royale oyunlarından sıkılanlar için tam bir ilaç olan Apex, rüya gibi bir başlangıç yaptı. İşte Apex'i diğer Battle Royale oyunlarından ayıran özellikler...

Google, Mağazasından 29 Zararlı Uygulamayı Kaldırdı

Google, Play Store üzerinden zararlı olan 29 adet uygulama kaldırıldı. Gerekçe ise oldukça ağır bir şekilde belirtildi. Aralarında popüler uygulamalarında olduğu bu Android uygulamaları, cihazınızda mevcut ise fotoğraflarınızı ve kişisel verilerinizi çalıyor!

Elon Musk, Tesla'nın Tüm Patentlerini Kamuya Açtı

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Tesla şirketine ait olan otomobillerin tüm patentlerini erişebilir hale getirdi. Elon Musk, dünyayı kurtarmanın yolunun benzinli araçlardan kurtulmak olduğunu da belirtti. Peki neden Elon Musk patentleri kamuya açtı?

2019 yılında piyasaya sunulacak en iyi 19 oyun!

2018 yılı itibari ile tanıtılmaya başlanan ve 2019’da piyasaya sunulacağı açıklanan en iyi 19 oyunu sizler için derledik. 

Xiaomi'nin Yeni MIUI Güncellemesi Önemli Özelliği Getiriyor

Sunduğu güncelleme desteği ile ön plana çıkan marka olan Xiaomi, yeni MIUI 10.2.1 güncellemesiyle eksik olan özelliklerden bazılarını kapatıyor ve kullanıcılara daha iyi bir arayüz deneyimi sunmayı hedefliyor. Çinli telefon üreticisi Xiaomi sadece sunmuş olduğu fiyat performans ürünleri ile değil, yazılım desteği ve güncellemeleri ile de dikkatleri üzerine topluyor.





PAYLAŞ