Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (25 Şubat - 3 Mart 2019) - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (25 Şubat - 3 Mart 2019)

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-04 09:30:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Liste

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri

iOS 12'de kullanıcıların en çok seveceği özellikler

Apple, iOS 12 kullanıcılarına işletim sisteminde sunduğu özellikleri ve bunların içerisinde çok seveceğiniz özelliklerden sizler için bahsedeceğiz.Apple, mobil işletim sisteminin yeni sürümün olan iOS 12'yi sunduğu zaman kullanıcı kitlesi umduklarını bulamamışlardı. Çünkü iOS 12 çıkmadan önce bile beklentiler bir hayli yükselmişti.

Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 18 - 24 Şubat 2019Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 18 - 24 Şubat 2019

Deckrobot sunumlara yapay zeka desteği getiriyor

Deckrobot tarafından tanıtımı yapılan yeni yazılım, sunumlara yapay zeka desteği getiriyor. İşte proje ile ilgili detaylar.

Power point üzerinden yapılan sunumlar için Deckrobot tarafından geliştirilen yeni yazılım, yapay zekâ desteği ile çok daha başarılı çalışmaların yapılmasını sağlıyor. Konuyla ilgili yapılan tanıtımlarda, özel bir şekilde hazırlanan platform ile işlemler çok daha pratik ve kolay bir şekilde yapılırken, kullanıcılar hızlı bir şekilde sunumlarını hazırlayabiliyor.

5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi

5G teknolojisi kullanımı yavaş yavaş hazır hale gelirken markalar da yeni modelleri ile bu değişime ayak uydurmaya başlıyor. Yeni model ZTE’den geldi. ,

Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya Başladı

Her geçen gün kullanıcılarını şaşırtmayı başaran Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 10 ile ilgileri bilgileri paylaşmaya başladı. Her defasında acaba yeni cihazda neler bizi bekliyor diye heyecanlanırken bizi şaşırtmayı başaran teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 10 için 5G destekli bir üretim yaptığını açıkladı. Bununla beraber aynı zamanda yeni akıllı cihazda 5G destekli dörtlü arka kamera sistemine sahip olacak. Bu bilgilere göre anlaşılacağı üzere şık tasarımının yanı sıra aynı zamanda fotoğraf çekme kalitesine her zamankinden daha çok önem veren Samsung bu düşüncesi ile kullanıcılarına profesyonel fotoğraf zevki yaşatacak gibi gözüküyor. 

60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Düzenleniyor

Battle Royale oyunları arasında en çok ismini duyduğumuz PUBG'nin mobil versiyonu için geliştirilen PUBG Mobile, 60 bin Türk Lirası değerinde ödül havuzu bulunan yarışmalar düzenliyor. Peki bu yarışmalar ne zaman olacak?

Sony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini Sergiliyor

Barselona'da devam eden MWC 2019 içerisinde Sony'nin 5G testleri için kullandığı prototip cihazı görüldü. MWC 2019'da katlanabilir telefonlar büyük bir ilgi görse de, 5G cihazlarda oldukça beğeniliyor. Xiaomi, Oppo, LG ve Huawei'nin 5G destekli cihazları MWC 2019 fuarında tanıtıldı. Şimdi de Sony, 5G cihazını bu fuarda tanıtıyor.

AMD Radeon RX 590 incelemesi

Bugün haberimizde sizler için AMD Radeon RX 590 inceledik. Oyun severler için oldukça ideal bir kart olan AMD Radeon RX 590, oldukça başarılı bir kart.

Oyuncuların Gözdesi Kinect Geri Döndü

Teknoloji devi olmaktan geri kalmayan Microsoft tarafından üretilen Kinect, el kol hareketleri ile kontrol özelliği sunan özel bir konsol sistemidir. Her hangi bir tuşa basmadan hareketlerinizle yönlendirme yapacağınız karakter sayesinde eşsiz bir eğlence deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyun konusunda yıllar önce de başarılı çalışmalar yaptığını Xbox ile kanıtlayan Microsoft, oyuncuların zevklerini önemsediğini gösteren hareketler yapmaya devam ediyor. Oyun konsolları üzerinde başarılı bir ilerleme kat eden Microsoft, Kinect teknolojisi ile de kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor. Ülkemizde 2010 yılında satışı başlanan ve oldukça ilgi gören Kinect, el ve kol hareketleri ile oyunlarda kontrol mekanizmasını üst seviyeye çıkarmanıza imkan tanıyacak özel bir konsoldur. 

Microsoft HoloLens 2 duyuruldu

Microsoft tarafından geliştirilen ve piyasaya sunulan Microsoft Hololens serisinin 2. versiyonu resmen duyuruldu. Yapılan tanıtım ile birlikte karma gerçeklik gözlüğüne yeni özellikler eklenerek daha gelişmiş bir hale getirildi. 

Blackberry KEY 2’nin kırmızısı çok farklı olacak!

Blackberry tarafından geçtiğimiz yılı itibariyle piyasaya sürülen ve KEY 2 adı verilen yeni model için özel bir sürüm tanıtıldı. İşte özel sürüm ile ilgili detaylar. 


Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 11 - 17 Şubat 2019Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 11 - 17 Şubat 2019
Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 4 - 10 Şubat 2019Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 4 - 10 Şubat 2019

PAYLAŞ