Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (20 - 26 Ağustos 2018) - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (20 - 26 Ağustos 2018)

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-27 11:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri

En Popüler Fal Bakma Uygulamaları

Toplum olarak mistik güçlere fazlasıyla inanıyoruz. E birde konuşmayı, bir şeyler anlatmayı fazlasıyla seven toplumuz. Bir misafirliğe gittiğimiz zaman ya da arkadaşlarımızla bir hafta sonu bir araya geldiğimiz zaman koyu sohbetlerimize eşlik eden kahveler, önce cezvelerde bol telveli bir şekilde pişirilir ve önümüze gelir. Sıcak sohbetimizin yanında boğazımızı ıslatan kahveler güzelce yudumlanır.

Ikea’nın Kurucusu Ingvar Kamprad’ın Başarı Hikayesi

Türkiye’de de müşteri beğenisini kazanarak popüler hale gelen Ikea, arka planda büyük bir başarı öyküsüne de sahip. İşte Ikea’nın kurucusu Ingvar Kamprad’ın hikayesi.

2019 Yılında Dijital Pazarlama Alanında Önemi Artacak 11 Trend

2019 yılında dijital pazarlama alnında bizi bekleyen yenilikler neler gelin birlikte göz atalım. Her geçen gün biraz daha gelişen teknolojiyi geçen yılla kıyasladığımız zaman daha da yaygınlaşan ve kullanım oranları artan bir yıl olduğunu diyebilirim. Peki 2019 yılında sizce dijital pazarlama nasıl olacak? Nasıl bir yeniliklerle ve ürünlerle karşılaşacağız?

Playstation 4’te Oynayabileceğiniz En İyi 29 Oyun

Sony’nin en çok tutulan modellerinden birisi olan Playstation 4 için birbirinden iddialı oyunları bir araya getirdik. İşte göz atmanız gereken bazı oyunlar.

Yakında Çıkacak ve Grafikleriyle Dikkat Çeken 15 Oyun

Her yıl, ikinci yarı itibari ile hareketlenen oyun sektöründe 2018’de de benzer bir durum yaşanıyor. 2018’in sonlarında doğru en çok konuşulacak oyunlar şimdiden gündeme gelmeye başlarken sizler için grafikleri ile dikkat çeken 15 oyunu bir araya getirdik.

Dijitalleşmenin Türkiye’ye 8 Büyük Etkisi

İnternetin yaygınlaşması ile beraber artık işlerimizden tutunda günlük alışkanlıklarımıza kadar değişkenlik gösterdi. Bu değişkenlikler neler oldu gelin beraber bakalım.

Facebook'un güncel kullanıcı sayısı açıklandı

Dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından biri olan Facebook, geçtiğimiz aylarda yaşanan veri skandalı haberleriyle zor günler geçirdi. Fakat sosyal medya platformu, bu konu nedeniyle kabuğuna çekilmedi ve sürekli olarak güncellemeler yayınlamaya ve kullanıcılarını platformda tutma çalışmalarına devam etti. Platformdan gelen son verilere bakıldığında, Facebook'un yürütmüş olduğu b stratejide başarılı olduğu görüldü. Normal şartlarda tüm camia, Facebook'un yaşanan olayların ardından değer kaybederek düşüşe geçmesi bekleniyordu.  Fakat durum beklendiğinin tersi yönünde işledi ve Facebook, geçen yıla kıyasla bu yılın ikinci çeyreğinde kârını yüzde 31,4 oranında arttırmayı başardı. Bununla kalmayan Facebook'un kullanıcı sayısında artış olduğu gözlemlendi.

Huawei Mate 20'nin Merak Uyandıran Teknik Detayları Ortaya Çıktı

Huawe'nin Mate 20 modeli teknoloji dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Merakla beklenen modelin teknik detayları gün yüzüne çıktı.

Bayram tatili öncesinde Netflix'e üye olmak için 5 sebep

Bayram tatili öncesinde Netflix üyesi olmanız için size 5 sebep sunuyoruz. Netflix dizilerinden hangilerini en çok seviyorsunuz? La Casa De Papel, Lost in Space? Peki ya bu dizilerdeki en sevdiğiniz karakterler kimler? Netflix dizilerinin yeni sezonlarını herkesten önce izlemek ister miydiniz? Yoksa hala Netflix üyesi değil misiniz? Hali hazırda bayram gelmişken kendinize bir bayram hediyesi verin ve Netflix üyesi olun.

Tatil'de kullanacağınız en gerekli aksesuarlar

Tatilin bol olduğu bir mevsimdeyiz. Hele de bayram tatili kapıda iken. Peki bu tatilleri en problemsiz halde nasıl geçirebiliriz? Tabi ki de yanınıza alacağınız aksesuarlar ile. Gelin birlikte bakalım bu aksesuarlar neler?





PAYLAŞ