Geçen ayın en çok okunan haberleri - Temmuz 2018 - Haberler - indir.com

Geçen ayın en çok okunan haberleri - Temmuz 2018

Tahmini Okuma Süresi : 8 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-01 11:01:14
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

indir.com ekibi olarak geçen ayın en çok okunan ve ilgi gören haberlerini sizler için paylaşıyoruz. Oldukça ilgi gören ve insanların dikkatini çeken bu haberlerin içerisinde genelde mobil cihazlar yer alıyor. Bildiğimiz üzere yeni telefonlar çıkmak üzere ve bunların görüntüleri sızdırılıyor. Bu konuda meraklı kullanıcılar sitemize girip herkesten önce çoğu bilgiyi öğrenebiliyor. Sadece mobil konuda değil tüm teknoloji konusunda sitemizde güncel haberler bulunuyor. Lafı çok uzatmadan geçen ayın en çok okunan haberlerini sizler için listeliyoruz.

Honor 10 dünya çapında satış rekorları kırıyor

Mayıs ayından itibaren satışı başlayan ve teknoloji pazarında yerini almayı başaran Hoonor 10, Avrupa ve Asya pazarlarında ciddi bir satış rakamına ulaşmış durumda. Şu ana kadar toplamda 3 milyon adet Honor 10 satılmış durumda. 2 ay gibi kısa bir süre için gayet güzel ve yüksek rakam. Şirketin yüzünü güldüren bir rakam olarak kayda geçiyor. Geliri çok yüksek olmayan ancak performansı yüksek akıllı cihaz kullanmak isteyen kişilere kaliteli ürün sunan firma, 2018 yılının ilk yarısında %150 gibi bir oranla büyümeye ulaşmış durumda. İngiltere'de firmanın satışları %200 oranına ulaşmış durumda. Ayrıca İspanya'da ise tam 5 katına çıkmış durumda. Firma Honor 10 modelini piyasaya sürdükten sonra Rusya'da Apple'ı 3.'lüğe çekmeyi başarırken kendisi 2. sırada yerini almış durumda. Samsung ise hala liderlik konumunu korumaya devam ediyor.

indir.com geçen ayın (1-31 Ekim 2017) en çok merak edilen haberleriindir.com geçen ayın (1-31 Ekim 2017) en çok merak edilen haberleri

Katlanabilir Samsung telefonunun özellikleri paylaşıldı

Bir süredir Samsung cephesinde gündemi meşgul eden modellerden birisi, Galaxy X adıyla bilinen katlanabilir akıllı telefon. Katlanabilir ürünler, geçtiğimiz yıl itibariyle kendisini göstermeye başlamıştı ve katlanabilir TV tanıtılmıştı. Fkat bu teknolojinin akıllı telefonlar için çıkmasına biraz daha vakit olduğu düşünülüyordu. Samsung, katlanabilir telefon teknolojisini beklenenden daha erken getirmeyi planlıyor. Henüz hakkında pek fazla açıklama yapılmayan bu cihazın isminin Galaxy X olacağı biliniyor. Cihaz, diğer telefon modellerinden farklı bir görünüme ve farklı bir fonksiyona sahip olacağı için, yeni çıkacak telefonlar arasında en çok merak edilenlerden. Merakla detayları beklenen Galaxy X'in nasıl görüneceği ve bazı özellikleri hakkındaki detaylar belli oldu.

No Man's Sky, Steam'in en çok satan oyunu oldu

2016 yılında oyun tutkunlarının karşısına çıkan ve yoğun olumsuz eleştirilere maruz kalan No Man's Sky, oyun severlerin beklentilerini karşılayamadı. Geliştirici ekip Hello Games'in verilen sözleri oyun çıktıktan sonra yerine getirmemesi üzerine, No Man's Sky 2016 yılında çıkan oyunlar arasında en kötü oyunlardan biri olarak anıldı. Bu yılın başında, geliştirici ekip, yaz aylarında oyun için büyük bir güncelleme yayınlayacaklarını söyledi. Yıl ortasında oyun için küçük çaplı bir güncelleme de yayınlandı. Bahsi geçen yaz ayında yayınlanacak güncelleme ise oyuncular tarafından yine merakla beklenmeye başladı. Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte oyuna gelen ilgiye bakılırsa, oyun severler bu kez boşuna beklemedi.

Garanti Bankası hacklenmiş olabilir

Bankaların zaman zaman teknolojik sorunlar yaşadığını hepimiz biliyoruz. Bu sorunlardan bir tanesi de bu sabah Garanti Bankası'nın internet sitesinde yaşandı. Bankanın internet sitesine veya mobil bankacılık uygulamasını kullanmak isteyen müşteriler erişim sıkıntısı yaşadı. Şayet sizde bu sabah garanti.com.tr adresine girdiyseniz "Bu sayfa çalışmıyor. sube.garanti.com.tr sizi çok fazla kez yönlendirdi. Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS" hatası ile karşı karşıya kalmışsınızdır.

Google şirketine Avrupa Birliği'nden şok ceza!

Avrupa Birliği Komisyonu, Google firmasının telefon ve tablet gibi cihazlarda Android işletim sisteminde piyasaya hakimiyetini kötüye kullandığı gerekçesiyle 4,3 milyar avro para cezası kararı aldı. Bu rekor seviyedeki para cezasının dışında Google'ın 90 gün içerisinde çalışma şeklini değiştirmesi gerektiği açıklamada vurgulandı.

Sizi Android ve iOS'un gizli bilgilerine götürecek kodlar

Teknolojik aletlerin neredeyse hepsi arka planlarında bazı gizli bilgiler tutmaktadırlar ve kullanıcılar bu bilgilere direkt olarak erişim sağlayamazlar. Aynı şekilde günümüzde neredeyse herkesin kullandığı akıllı telefonların da arka planda sakladığı bazı gizli bilgileri bulunuyor. Bu bilgiler herkese açık bir şekilde sunulmasa da bazı kodların yardımıyla cihazınız hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenme şansına sahipsiniz. Üstelik bu kodları cihazınıza arama kısmındaki tuşları kullanarak basit bir şekilde yazmanız yeterli. Kodları yazdıktan sonra arama tuşuna bastığınızda, kodun size vereceği her ne ise pop-up benzeri bir ekran aracılığıyla karşınıza bilgi çıkar. Android ve iOS cihazlarınızın merak ettiğiniz bilgilerini öğrenmek için kullanabileceğiniz kodlar ve işlevleri şöyle;

Müzik Dinlerken Şarkı Sözlerini de Gösteren En İyi 3 Uygulama

Android telefonunuzdan müzik dinlemek şüphesiz günün stresini yorgunluğunu atmak veya enerji depolamak için yapılan şeylerden birisi. Android telefonunuzdan şarkı dinlerken bazen sözlerini hatırlamak istersiniz ve hatırlayamazsınız. Bu da şarkıya eşlik etmek istediğinizde size engel olabilir. Ancak bu durumun çözümü oldukça basit. Android telefonunuza indireceğiniz bir uygulama sayesinde müzik dinlerken aynı zamanda şarkı sözlerini de görebilmeniz mümkün. Hem müzik dinleyip hem de şarkı sözlerine eşlik edebileceğiniz 3 uygulama;

Whatsapp'ı daha güvenli kılan 5 önemli bilgi

Mesajlaşma uygulamaları denildiğinde akla ilk gelen uygulama olan Whatsapp, milyonlarca kullanıcıya sahip. Hatta platform için açıklanan son kullanıcı sayısının 1,5 milyarı bulduğu söylenmişti. Fakat her sosyal ağ platformunda olduğu gibi, Whatsapp'ta da güvenliğiniz için dikkat etmeniz gereken bazı konular var. Bunlardan en önemli 5'i şu şekilde;

Windows 10 Pro'ya ücret ödemeden sahip olmak mümkün

Microsoft'un en çok beğenilen ve ilgi gören, en güncel işletim sistemi olan Windows 10, Windows 7'nin en çok sevilen özellikleri ile Windows 8'in mıdern tasarımı gayet başarılı bir şekilde birleştiriyor. Windows 10'nun tek kötü yanı ise, Windows 10 Pro versiyonun bin TL gibi uçuk bir fiyat sahip olması. Ancak kısa bir süreliğine Goodoffer24.com sitesi üzerinden kısa bir süreliğine Windows 10 Pro yazılımını yalnızca 13 Dolara sahip olabilirsiniz. daha Daha önceden bilgisi olmayan okurlarımız için Goodoffer24.com, yeni lisansları ve yazılımların ürün anahtalarını en uygun fiyatlar karşılığında e-posta yolu ile sahip olabileceğiniz bir sitedir. Goodoffer24.com üzerinden Windows 10 Pro aktivasyon koduna sahip olabileceğiniz gibi ayrıca Xbox Live Gold üyeliği ya da PUBG gibi günümüzün en popüler oyunlarına da bu siteden ulaşabilirsiniz.

Spider Man'in iki düşmanı daha belli oldu

Çıkış tarihine yavaş yavaş yaklaşılan oyunlardan biri olan Spider Man, oyun severlerin geçtiğimiz yıl duyurulduğundan beri merakla beklediği oyunlardan birisi. Spider Man, bugüne kadar yayınlanan videoları, görselleri ve hakkında verilen bilgilerle oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Insomniac Games ve Sony işbirliğinde çıkacak olan Spider Man, oyuncularının beklentisini yüksek tutmuş durumda. E32018'de, oyuna dair merak edilen noktalardan birisi olan, oyunda karşılaşacağınız düşmanlar da açıklanmıştı. E3 2018 sonrasında, bu düşmanların arasına Dr. Octopus da eklendi. Şimdi de Spider Man'in iki yeni düşmanı daha belli oldu.


indir.com geçen ayın (Ocak 2018) en çok merak edilen haberleriindir.com geçen ayın (Ocak 2018) en çok merak edilen haberleri
Geçen ayın en çok okunan haberleri (Şubat 2018)Geçen ayın en çok okunan haberleri (Şubat 2018)
Geçen ayın en çok okunan haberleri Mayıs 2018Geçen ayın en çok okunan haberleri Mayıs 2018

PAYLAŞ