Geçen ayın en çok okunan haberleri (Şubat 2018) - Haberler - indir.com

Geçen ayın en çok okunan haberleri (Şubat 2018)

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-01 17:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mart ayına yeni girdiğimiz şu günlerde, geçtiğimiz ay en çok okunan haberlerimizi merak ettik ve "acaba en çok hangi haberler okundu?" diye düşündük, istatistikleri inceledik. 2018'in ilk ayında oyun ve teknoloji haberleri arasında en çok ilgi gören, okunma sayısı en fazla olan haberlerimizi sizler için derledik ve özet olarak paylaşıyoruz.

Değeri 170 TL Olan Bir Süreliğine Ücretsiz 34 Android Uygulama

Bu hafta Google üzerinde Play Store'da yer alan ve toplam değeri 170 TL civarlarına erişen mobil oyun ve uygulamalar avantaj kapsamında ücretsiz bir şekilde indirilebilir oldu. Bizde sizlere kampanya kapsamında ücretsiz indirilebilen bu oyun ve uygulamaları derledik.


iOS 12'de Köklü değişiklik geliyor mu?

Apple, Haziran ayında düzenleyeceği WWDC 18 etkinliği ile iOS 12 sürümünü tanıtacak. Önceki çıkardığı İOS 11 sürümü ile birçok olumsuz tepki alan Apple yeni çıkaracağı İOS 12 de bu hataları yapmamayı planlıyor. Gelen son haberlere göreyazılım biriminin iOS 12'de yenilik sunmaktan daha çok, stabilite ve performans odaklı çalışma yaptığı konuşuluyor.


 

Her Girişimcinin İhtiyacı Olan Uygulamalar

Girişimciler iş dünyasına atıldıklarında ilk olarak ne yapacaklarını kestiremeyip bocalamamak için bu kolay uygulamalara bakmaları iyi bir fırsat doğuracaktır.


Galaxy S9'un fiyatı el yakacak!

Tanıtımına bir haftadan daha az bir süre kalan Galaxy S9 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihazın bilindiği üzere Galaxy S8 ailesinden daha pahalı olması bekleniyor. Teknik ve donanım detaylara dair birçok sızıntı piyasada yer alırken şimdi ise modelin fiyatına dair yeni bir sızıntı ortaya çıktı.


Android Go Telefonlar Ne Zaman Tanıtılıyor?

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında gerçekleşen Google I/O etkinliği kapsamında duyurulan Android Go işletim sistemi hakkında yeni bilgiler geldi. Android Go bildiğiniz üzere 512 MB gibi düşük RAM ve düşük donanım özelliklerine sahip Android akıllı telefonlara optimize edilen hafif bir işletim sistemi deneyimi kullanıcılara sunacak.


iPhone SE 2 ne zaman satışa çıkıyor?

Apple'ın küçük ekranlı ve diğer modellerine göre uygun fiyatlı ürünü olan iPhone SE modeli çıktığı dönemde bir hayli ilgi görmüş ve iyi satış rakamlarına erişmişti. Şimdi ise şirketin iPhone SE 2 üzerine çalışmalar ve geliştirmeler yaptığı biliniyor. Gelen son bilgiler doğrultusunda şirket SE serisinin ikinci versiyonunu çok büyük bir ihtimalle WWDC 2018 etkinliği kapsamında tanıtabilir. 


Mart 2018'de çıkış yapacak oyunlar

Şubat ayı oyun dünyası açısından durgun bir ay oldu. Mart ayının gelmesiyle beraber, oyuncuların daha da heyecanlanacağı yapımların raflardaki yerlerini alması bekleniyor. Mart ayında piyasaya çıkacağı kesin olarak bilinen, çarpıcı yapımlar ve bazı yapımların da ek paketleri bulunuyor. 


Eski telefondan yeni telefona veri aktarımı nasıl yapılır?

Akıllı telefonların arasına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Teknolojinin oldukça hızla geliştiği günümüzde, insanlar her zaman, her şeyin en yenisini ve iyisini kullanmayı tercih ediyorlar. Eskisine göre daha hızlı, daha büyük ekranlı, daha iyi donanıma sahip olan telefonlar teknoloji tutkunlarının, yeni telefon almasına neden oluyor. Yeni bir telefon aldığınız zaman, eski telefonunuzdaki verilerinizi de yeni cihazınıza aktarmak istiyorsunuz. Fakat birçok kişi bu işlemi nasıl yapacağını bilmiyor. Birkaç adımla, verilerinizi yeni telefonunuza kendiniz aktarabilirsiniz.


Galaxy S9'un Çözeceği 3 Sorun

Samsung'un yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S9 serisi artık birkaç gün sonra resmi olarak MWC 2018'de tanıtılacak. Modele dair birçok teknik özellikler ortaya çıkarken tasarım hakkında da birçok bilgi yer alıyor. Özellikle tasarım noktasında Galaxy S8 serisine göre çok büyük farklar getirmeyecek olan modelin 3 sorunu ortadan kaldıracak yeniliklere sahip olacağı biliniyor. Galaxy S8 serisinde beğenilmeyen yada sorun olan bazı noktalar Galaxy S9 serisinde iyileştirilecek ve yenilik olarak gelmesi bekleniyor.


Amazon'un Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu!

E-ticaret devi Amazon büyümeye ve dünyaya açılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TV cephesinde yaptığı büyük anlaşmalar ile gündeme gelen şirketi, şimdi ise Avrupa'da yer alan farklı ülkelerde hizmete girmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz dönemi ile beraber Almanya sayfası ile ülkemizdeki kullanıcılar için Türkçe alışverişi mümkün kılan marka, şimdi ise ülkemiz pazarına girmeye başlıyor.





PAYLAŞ