Geçen ayın en çok okunan haberleri Mayıs 2018 - Haberler - indir.com

Geçen ayın en çok okunan haberleri Mayıs 2018

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-01 14:50:43
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sitemizde yayınlanan haberlerin içerisinde bazı haberler var ki diğerlerine oranla daha fazla okunuyor. Bizde sizler için sitemizde en çok okunan haberleri listeliyoruz. Her ay yaptığımız bu uygulama sayesinde o ay içinde en çok okunan haberleri görebiliyorsunuz. İşte şimdi de geçen ayın en çok okunan haberini sizler için listeledik.

Geçen ayın en çok okunan haberleri Mayıs 2018

PES 2019'da yer alan 7 lisanslı lig açıklandı

Her yıl futbol oyunu tutkunlarının merakla beklediği PES serisi, bu yıl da yeni oyunuyla merakla takip ediliyor. Serinin bu yıl çıkacak olan yeni oyunu PES 2019'a dair yavaş yavaş merak edilen bilgiler açığa çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda Konami tarafından yapılan açıklamada, oyunun resmi tanıtım tarihi açıklanmıştı. Bununla beraber, tanıtım tarihinden önce lisanlı olarak hangi liglerin yer alacağı bilgisinin verileceği sözü verilmişti. Konami sözünü tuttu ve oyunda yer alacak 7 lisanslı ligi açıkladı. Türkiye'deki PES tutkunlarının bu anlamda merak ettiği Türkiye Ligi'nin yer alıp almayacağıydı.

WhatsApp güncellendi! Gelen yenilikler neler?

Mesajlaşma servisi WhatsApp için yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Gizlilik politikasında yeniliğe giden WhatsApp için şimdi iOS cephesinde yeni özellikler sunuldu. Sürüm 2.18.51 versiyonuna yükselen iOS WhatsApp için uygulama içinde video izleme destekleri genişletilerek daha işlevsel bir hale getiriliyor. Artık WhatsApp üzerinden Intagram yada Facebook aracılığı ile bir video linki gönderip aldığınızda sohbet geçişi yapsanız dahi uygulama içerisinde videoyu harici bir ekran ile izlemeniz mümkün olacak.

İstediğiniz her kitap hakkında bilgi alabileceğiniz uygulama: Manetho

Haberin başlığından da anlayacağınız üzere istediğiniz kitaplar hakkında detaylı bir şekilde bilgi alabileceğiniz Manetho Uygulaması ile milyonlarca kitaba indirimli ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Manetho Uygulaması sayesinde kitap satabilir veya alabilirsiniz. Barkod okutma sistemi ile de çalışan Manetho Uygulaması, bu özelliği sayesinde uygulamada satıcı profili oluşturup burada kitaplarınıza barkod okutturarak satışa sunabilirsiniz. Hem para kazanma şansı suna uygulama aynı zamanda çeşitli kitaplara uygun fiyata kolay yolla ulaşmayı sağlıyor. birçok okumayı seven insanın severek kullanacağı bir uygulama olan Manetho sayesinde kitap okumayı seven insanlar her türlü kitaptan haberdar olacak ve kitaplara ulaşması oldukça kolay olacak.

Windows 10'a karanlık mod geliyor!

Son dönemler karanlık  mod seçeneğini birçok internet sitesi kullanmaya başladı ve bu mod kullananlar arasına Microsoft'ta dahil oldu. yapacağı yeni güncelleme ile birlikte Windows 10 karanlık mod seçeneği sunacak. Karanlık Mod seçeneğini ilk baş Twitter kullanmaya başladı ve popüler hale geldi. Özelliklede siyah tasarıma sahip telefonalar da çok daha şık görünene karanlık mod, gözü daha az rahatsız etmesi sayesinde kullanıcılar tarafında oldukça beğeni ile karşılanıyor. Kullanıcılarına değer veren ve kullanıcı deneyimini artırmak isteyen Windows 10'a karanlık modu getirmeyi planlayan Microsft, tarih bile atadı.

iOS 12, iPhone X sahiplerini sevindirecek

Apple'ın yeni teknolojilerini ve yeni nesil iPhone X modelini WWDC 2018 kapsamında göreceğiz. Sızıntılar gelmeye devam eden cihaz hakkında şimdi ise iOS 12 ile önemli bir özelliğin geleceği belli oldu. Şirkete yakınlığı ile bilinen Mac Otokara kaynağına göre iOS 12 ile beraber Face ID tarafında önemli geliştirilmelerin yapılacağı belirtiliyor. Face ID yüz tanıma sisteminde True Depth kamera teknolojisi bulunuyor ve bu kapsamda kızıl ötesi sensör, nokta projektörü, ışık projektörü ve ortam ışığı gibi donanımlar yer alıyor.

Android P tanıtıldı! Özellikleri, detayları ve daha fazlası!

Google'ın her sene gerçekleştirdiği Google I/O 2018 etkinliği yapıldı ve yeni Android sürümü olan Android P tanıtıldı. Yepyeni tasarım ve özelliklere sahip olan Android P'nin tüm detayları belli oldu. San Francisco'da gerçekleşen etkinlik ile beraber yapay zeka ve algoritma özelliklerine sahip olan Android P işletim sistemi bir hayli dikkat çekti. Gelin şimdi bakalım Android P kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak inceleyelim.

PES 2019 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Oyuncular tarafından merakla beklenen PES 2019 oyunu için PlayStation 4 ve Xbox One satış fiyatları belli oldu. PES 2019 oyunu 30 Ağustos 2018 ile beraber resmi olarak satışta olacak ve erişilebilir olacak. Oyunun fiyat etiketi bir hayli merak edilirken şimdi ise en net rakamlar belli oldu. Yeni oyun her sene olduğu gibi PS4, Xbox ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Ön satış rakamları belli olan PES 2019 için PS4 sürümü 179 TL, olacakken Xbox One sürümünün ise 152 TL olacağı belli oldu. Oyunun farklı versiyonlarına göre fiyatın 177 TL ve PS4 için ise 209 TL seviyelerine çıkacağı belirtiliyor.

1 dakika içerisinde 3 tane film transferi yapabileceğiniz uygulama: UC Share

Dosya aktarımı eylemi, çoğu zaman bir çileye dönüşebiliyor çünkü dosyanın büyüklüğüne göre, yeri geldiğinde saatlerce beklemeniz gerekebiliyor. Bu durumdan, özellikle sürekli dosya aktarımı işiyle uğraşmak zorunda olanlar oldukça şikayet ediyor. basit ve hızlı ir tarayıcı olan UCWeb, bu anlamda kullanıcılara oldukça kolaylık sağlayacak bir uygulama duyurdu. Android platformu için duyurulan yeni uygulama UC Share, kullanıcıların çok büyük dosyaları bile saniyeler içerisinde aktarabilmesine olanak tanıyor. Örneğin, bir filmin aktarımını gerçekleştirmek istiyorsanız, bunu saniyeler içerisinde yapabilmeniz mümkün. uygulamaya dair verilen bilgilere göre, 21 MB/sn hızda dosya transferi gerçekleştiriliyor.

Sosyal medyada ne kadar aktif olduğunuzu ölçen platform Klout, kapanıyor!

2008'den bu yana sosyal medyada ne kadar aktif olduğunuzu ölçüp bunu 1 ile 100 rakamları arasında puanlandıran Klout, 5 Mayıs 2018'de sahibi Lithium Technologies tarafından kapatılacak. 

Whatsapp'tan yeni medya görünürlüğü özelliği

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, her geçen gün kullanıcılarının karşısına yeni bir özelliğini duyurarak çıkmaya devam ediyor. Facebook'ta yaşanan veri ihlali davası nedeniyle, whatsapp kullanıcıları uygulamanın Facebook'a bağlı olması nedeniyle tedirgin olmuştu. Whatsapp bunun üzerine bir açıklama yapmış ve böyle bir şeyin olmadığı konusunda kullanıcılarını ikna etmeye çalışmıştı. Bununla birlikte de kullanıcılarının gizliliği adına sürekli olarak güncellemeler yapmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp için, bir yeni özelliğin daha yayınlandığı duyuruldu. Medya görünürlüğü adlı bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar Whatsapp'tan yaptığı fotoğraf ve video paylaşımlarını, galeriden gizleme imkanına sahip olacak.





PAYLAŞ