Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Aralık 2018 - Haberler - indir.com

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Aralık 2018

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 13:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Zor ve yorgun geçmiş bir ayın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Ay Neler Olmuş?

Dudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler Açıklandı

Bildiğiniz üzere 1 Ocak 2019’dan itibaren ülkemizdeki internet servis sağlayıcılarında AKN limiti kaldırılıyor ve AKN’siz bir internet dönemi başlıyor. Yeni yıla artık az bir zaman kala servis sağlayıcılar tarafından yeni paket ve tarifeler duyurulmaya başlandı. Ancak ortaya çıkan rakamlara göre kullanıcıların cepleri yanacağa benziyor diyebiliriz. Bir süre önce popüler isimlerden olan Türk Telekom ve Superonline şirketleri tarafından AKN’siz döneme koşulsuz ve şartsız olarak geçileceği resmi olarak duyurulmuştu. Ancak hala abonelerin taahhütü süren kullanıcılar için ne gibi bir durum ortaya çıkacak bilinmezliğini koruyordu. Bu kapsamda bulunan aboneler maksimum hız ile AKN sınırı olmadan ve ekstra bir fiyat ödemeden internet kullanımlarına devam edecekler.

Türktelekom Galaxy S9 ve S9+ için kampanya duyurduTürktelekom Galaxy S9 ve S9+ için kampanya duyurdu

indir.com Yurt Dışına Açılıyor

Türkiye'nin popüler yazılım, uygulama ve oyun indirme sitelerinden birisi olan indir.com olarak 2011 yılında Windows programları ile birlikte sektöre giriş yaptık. Daha sonrasında Mac, iOS ve Android içerikleri de kendi bünyemize katarak gelişimimizi sürdürdük. Başlangıçtan bugüne kadar ülkemizde ve dünyada popüler olan uygulamaları ve en güncel haberleri sunan Türkçe içerikler sunduk. Belirlediğimiz ilk hedefe ulaştığımızda güncel haberleri ve gündemi yakından takip edeceğiniz bir site halini aldık. Gelişimimizi sürdürmek ve daha da büyümek için artık sitemiz, indir.com yurt dışına açılıyor!

Türk Telekom yönetiminden 3 istifa!

Türk Telekom’da hisselerin devredilmesinin ardından, yönetimde yer alan önemli 3 ismin istifa haberi duyuldu.

Türk Telekom cephesinde son dönemlerde birtakım gelişmeler yaşandığı zaman zaman gündeme geliyordu. Bu gelişme, Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası’nın kurduğu, Levent Yapılandırma Yönetimi'ne hisselerin devredilmesi ile başladı. Hisselerin devredilmesinin hemen ardından, yönetim kurulundan bazı önemli isimlerin istifa ettikleri haberi geldi. İstifa edenlerin isimleri şu şekilde açıklandı; Yönetim Kurulu üyesi Nureddin Nebati , Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri Sefer Turan ve İbrahim Eren.

İnsanlığa büyük katkı sağlayan 10 yeni buluş

Bilim kurgu filmlerinin giderek gerçekçi olmaya başladığı hayatımızda yakın zaman içerisinde insanlığa büyük katkı sağlayan 10 yeni buluşu sizler için derledik.

2017 yılında icat edilen 6 ilginç buluş

Türkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliği

Google’ın Android telefonlar için tasarladığı asistanı Google Asistan, bilindiği üzere ülkemizde kullanılmıyordu. Kısa bir süre önce artık Türkçe olarak hizmet vermeye başlayan Türkçe Google Asistan, kullanıcılarına kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Fakat yeni olmasının da etkisiyle, Türkçe Google Asistan’ın neler yapabileceğine dair kullanıcıların bilgisi eksik. Kullanıcılara rehber olabilecek, Türkçe Google Asistan’ın yapabileceği en iyi 10 özelliği şöyle;

A101'de bu haftanın indirimli teknolojik ürünleri

A101 neredeyse her hafta müşterileri için teknolojik ürünleri indirimli fiyatları ile satışa sunuyor. Bu anlamda dikkatleri üzerine çeken ve ilgi gören market zinciri, bu durumu atık bir gelenek haline getirdi. Bu hafta satışa çıkan 5 ürün, Toshiba 43" FullHD LED TV, Elton 40” Smart LED TV, Honor 9 Lite, Piranha Bluetooth Kulaklık, Piranha Bluetooth Hoparlör, olarak listelendi. Bu teknolojik ürünlerin özelliklerine ve fiyatlarına da göz atarsak;

Fortnite Dansları Yüzünden Birkez Daha Davalık Oldu

Epic Games’ın rekorlar kıran Fortnite oyunu hakkında dava sorunları bitmek bilmiyor. Fortnite oyunu içerisinde bildiğiniz üzere çeşitli karakter dansları bulunuyor. Bu özellik ile karakterinizi oyun içerisinde dans ettirebiliyorsunuz. Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından birisi olan Fortnite ile PUBG arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Her iki oyunda çeşitli avantajlara sahip olurken Fortnite oyuncu sayısı tarafında ücretsiz olmasıyla beraber PUBG’ye fark atmaya devam ediyor. Her yeni güncelleme ile kullanıcılara yeni özellikler ve içerikler sunan Epic Games şimdi ise yeni bir dava sorunu ile karşı karşıya geldi.

Instagram'da Özel Mesaj Gönderebileceğiniz 4 Farklı Yöntem

Instagram’da kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşımının dışında içerikleri beğenmesi ve ya yorum yapabilmesi mümkün. Instagram’ın arka planında en ok sevilen özelliklerinden bir diğeri ise özel mesajlaşma. Özel mesajlaşma özelliğini kullanmak isteyen kişilerin Instagram’da 4 farklı yöntemi tercih etmesi mümkün. Peki, Instagram’da özel mesaj gönderebileceğimiz 4 farklı yöntemi biliyor musunuz?

HDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha Geldi

Nokia’nın üretici marka ismi olan HDM Global, geçtiğimiz hafta ile beraber ikinci yaşını kutladı. Kullanıcıların belki de fazla duymadığı şirket 2017 yılından beri Nokia üretimini üstlenmiş durumda. Akıllı telefon üreticileri arasında iyi yükseliş yapan isimlerden olan HDM Global büyümesini sürdürüyor. Nokia markası Avrupa’da şuan için ilk 5’e girerken özellikle yeni amiral gemisi olan Nokia 8.1 etkinliği ile beraber şirketin sahip olduğu başarılar açıklandı. İlk Nokia modeli olan Nokia 6 cihazını Ocak 2017 ile beraber piyasaya süren HDM Global şirketin 70 milyonun üzerinde bir cihaz satışı gerçekleştirdiğini iddia ediyor. Daha önceden tanınan Nokia markasının 35 yaş üstü kullanıcılar tarafından 56 milyon adet Nokia satışı gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Ayrıca Nokia 6.1’in ise şuan için en çok satan Nokia modeli olduğu da dile getiriliyor.

LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

Güney Koreli şirket LG’nin ülkemiz birimi LG Türkiye tarafından önemli kampanyalar başlatıldı. LG G7 ThinQ, Q Stylus+ ve K11 modellerini kapsayan bu yeni kampanya ile beraber kullanıcılara büyük fırsatlar sağlanmış oluyor. LG Türkiye tarafından gerçekleşen bu kampanyaya göre ülkemizde yer alan Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell gibi operatörlerden alınan Q7+, G7 ThinQ ve Q Stylus + modelleri ile Vatan bilgisayar üzerinden alınan K11 kullanıcıları LG kazandırıyor internet sayfası üzerinden gerekli kayıtları yaptırarak çeşitli hediyeler kazanabiliyorlar. Bu kapsamda şeffaf kılıf, Bts LG X BTS Aksesuar paketi, HiFi Plus ve Powerbank gibi çeşitli hediyelere sahip olabiliyorlar.


İnternet reklamlarına vergi geliyor!İnternet reklamlarına vergi geliyor!
İnternet reklamcılığına vergi geliyorİnternet reklamcılığına vergi geliyor
Mobil internet paylaşımı artık 9 TL!Mobil internet paylaşımı artık 9 TL!

PAYLAŞ