Gears 5 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz erişime sunuldu - Haberler - indir.com

Gears 5 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz erişime sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-10 13:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Sınırsız aksiyonun yaşandığı Gears of War serisinin yeni oyunu bu hafta boyuncu oyunlar tarafından ücretsiz olarak oynanabilir olacak. Korona virüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına alması ile beraber alınan en önemli önlemlerin başında vatandaşların evlerine kapanarak kendilerini karantina altına alması oldu. Evlere kapanan vatandaşlar boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmek için çeşitli arayışlar içerisine giriyor. Karantina günlerinde kaliteli bir AAA oyun deneyimi yaşamak isterseniz Gears of War fırsatını kaçırmayın. 

Microsoft, Gears 5 oyununu duyurduMicrosoft, Gears 5 oyununu duyurdu

Teknoloji dünyasının dev isimlerinden Microsoft tarafından geliştirilmiş olan Gears 5 kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Söz konusu bu kampanya bu hafta boyunca Stea platformunda geçerli olacak ve 12 Nisan tarihinde son bulacak. Bu süre boyunca oyunun hikaye modunu bitirebilir ve aynı zamanda multiplayer modunu da deneyerek oyunu farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz. Gears of War serisinin 6. oyunu olarak karşımıza çıkan Gears 5 geçtiğimiz yıl oyuncuların beğenisine sunulmuş ve genel anlamıyla oyunseverlerden olumlu yorumlar almayı başarmıştır. Şöyle ki oyuncular özellikle oyunun hikaye modu ve başarılı grafikleri oldukça beğeni kazanmıştır. Karantina günlerinde kaliteli bir AAA oyun oynamak isteyenler için Microsoft'un kampanyası çok iyi olmuş diyebiliriz.

Gears 5 için ayrıca bu ay Operation 3 Gridiron adlı yeni bir multiplayer modu eklenmişti. Bu yeni mod da dahil olmak üzere bu hafta boyunca multiplayer'ın keyfini çıkarabileceksiniz.

Gears 5 oyunu

Serinin bir önceki oyununu devam ettirmek adına geliştirilen Gears 5 oyununda ana karakter Kait Diaz olacak. Farklı bölümlerden oluşan bu heyecan verici aksiyon dünyasında çeşitli görevleriniz olacak. Bu görevleri başarı ile sonlandırmak adına çıkacağınız yolculukta hayatta kalmaya ve karşınıza çıkan engellerin her birini aşmaya odaklanın. Oyunda ilerleme kat ettiğiniz anda öğrendiklerinizde artış gösterecek. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı Gears 5 oyununda sahip olduğunuz silahların her birini profesyonel bir savaşçı olarak kullanmaya odaklanın. Kazanmanız gereken zorlu başarılar olacak. Boş vakitlerinizi değerlendirmek için son derece eğlenceli bir oyun olan Gears 5 ile can sıkıntınızı giderecek ve sınırsız aksiyonun keyfini çıkaracaksınız. Hem görsel tasarımı hem de gelişmiş düzeyde özellikleri ile oyuncular tarafından beğeni kazanan Gears 5, karantina günlerinde eşsiz bir deneyim sunar. 


Gears 5’ten spoiler içeren oyun içi video geldiGears 5’ten spoiler içeren oyun içi video geldi

PAYLAŞ