Gearbest, Türkiye'ye giriş yaptı! - Haberler - indir.com

Gearbest, Türkiye'ye giriş yaptı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-30 16:30:42
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Çin merkezli alışveriş sitesi olan Gearbest, çevrimiçi bir alışveriş sitesidir. Çin'de aktif olarak kullanılan bu site artık ülkemize de destek verecek. Türk pazarlarına giriş yapan Gearbest Xiaomi'nin resmi satış kanalı olacak. İlk telefon olarak Xiaomi Redmi 2S satacak. Gearbest, hem kendisini hem de Xiaomi'yi Türk pazarlarına tanıtmak için 6-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan GamesWeek fuarında Xiaomi markalı ürünleri tanıtacak. Gearbest ayrı olarak 6 Haziran tarihinde basın toplantısı düzenleyecek.

Xiaomi Redmi 2S nasıl bir telefon?

Redmi 2S yaklaşık 6 inçlik bir ekranı ile karşımıza çıkacak. 1440x720p çözünürlüğüne sahip olan telefon üç farklı ram versiyonu bulanacak. Bunlar 2GB RAM/16GB Depolama Alanı, 3GB RAM/32GB Depolama Alanı, 4GB RAM/64GB Depolama Alanı ile karşımıza çıkacak. İşlemci olarak Snapdragon 625 Soc kullanacak olan Redmi S2 3000mAh'lık pil kullanacak. Bütçe dostu olması düşünülen cihazın kamerası 5MP+12MP arka kameraya sahip olacak. Cihazın ön kısmında ise Samsung'un 5MP'lik selfie kamerası bulunmakta. micro SD kart girişi bulunan cihazda yüz tanıma teknolojisi kullanılacak. Fiyat konusu da tamamen açıklanmasa da bütçe dostu olarak gelmesi bekleniyor. Ülkemizde ne kadar ucuz olacağını doların gidişatıyla göreceğiz. Malum bütçe dostu telefonlar ülkemizde uçuk rakamlara satılabiliyor.

Gearbest Nasıl Bir Sitedir?

Çin asıllı şirket kervanına katılan ve yaklaşık olarak 5 yıldır hizmet veren bir sitedir. Kendine ait depolarında bulunan ürünleri paketleyip bize satmaktadır. Orijinal ürün konusunda son derece güvenilir olan bu site satın alımlarda ve iade konusunda sıkıntı yaratmıyor. Genel olarak akıllı telefonlar, cep telefonları, tabletler ve elektronik eşyaların neredeyse tamamını satan site artık ülkemize giriş yapıyor.





PAYLAŞ