GDG DevFest Sivas 10 Aralık'ta Düzenlenecek! - Haberler - indir.com

GDG DevFest Sivas 10 Aralık'ta Düzenlenecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

GDG Ankara ve Cumhuriyet Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü öncülüğünde hazırlanan GDG DevFest Sivas, 10 Aralık 2014 tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden yazılımcıları bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan etkinlik açılış konuşmasıyla başlayacak ve 4 oturum halinde gerçekleştirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte oturum aralarında ise katılımcılar için hediyeli oyunlar düzenlenecek. Alanında uzman kişilerin de konuşmacı olarak katılacakları etkinlikte HTML 5, Android programlama, Android uygulamaları ve BigData gibi konular ele alınacak.

indir.com Kurucu Ortağımız Hasan Yaşar'ın da konuşmacı olarak katılım göstereceği etkinlikteki diğer konuşmacılar ve konu başlıkları şöyle;

Ahmet Oğuz Mermerkaya 'HTML 5 ile Ne Yapamazsınız ki?', Murat Aydın 'Android Programlamaya Giriş', Hasan Yaşar 'Uygulamamı Neden Kimse indirmiyor?' ve Ali Osman Cıbıkdiken 'Android ve Big Data'.

GDG DevFest Sivas Etkinlik sayfasını ziyaret etmek için buraya, etkinlik kaydınızı oluşturmak ve ücretsiz davetiyenizi almak içinse buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ