GDG DevFest Antalya'18 Etkinlik Raporu - Haberler - indir.com

GDG DevFest Antalya'18 Etkinlik Raporu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 11:39:51
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Her sene dünyada 1 Ağustos - 30 Kasım tarihlerine denk gelen bu etkinlik bu sene ülkemizde GDG Antalya olarak organize edildi. Birbirinden değerli olan konuşmacıları ve sunumları ve sponsorlar sayesinde hem katılımcılarla hem de konuşmacılarla oldukça keyifli dakikalar yaşandı.

GDG DevFest Antalya'18 Etkinlik Raporu

Bu etkinlikte, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin ev sahipliğinde 13 Ekim Cumartesi günü 08:30 ve 18:30 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Digital Wellbeing teması ile gerçekleştirilen etkinlikte toplam 702 kişilik kapasiteli salonlarımızda biri Workshop salonu olmak ile birlikte 3 paralel oturum; Yapay zeka, UI/UX, Blockchain, Girişimcilik, Android, Flutter ve Cloud gibi konularda konuşmacılar değerli bilgilerini katılımcılar ile paylaştı.

GDG DevFest Sivas 10 Aralık'ta Düzenlenecek!GDG DevFest Sivas 10 Aralık'ta Düzenlenecek!

Etkinlikte yazılım ve teknoloji etkinliği haricimde sosyal sorumluluk bağının da olması gerektiği düşünülüyor. Bu sebepten dolayı tüm konuşmacılar adına Tema Vakfına bağış yapıldı. Bunun yanı sıra etkinlikte Lösev de gün boyu stand açtı. Etkinliğe meetup üzerinden 1.220 kişi kayıt oldu ve etkinlik günü toplamda 800'ü aşkın katılımcı ile bu etkinlik gerçekleştirildi. 800 katılımcının 211'i kadın ve 589'u erkek olmak üzere bu katılımcıların içerisinde %42'i çalışan ve %58 öğrenci bulunuyordu. Etkinlikte stress topu, bilek destekli mousepad gibi temaya uygun hediyelerin yanı sıra sabah etkinlik öncesi poğaca ve öğle arası sandviç ikramları yapıldı. Keyifli ve tempolu geçen bu etkinlik sırasında katılımcılar öğle arasında 30 dakika etkinlik mekanının bahçesinde yoga eşliğinde masa başı egzersizleri yapıldı. Katılımcılar ile sohbetlerde sosyal medya üzerinden gelen mesajlarda, etkinlik günü oluşturulan geri bildirim duvarı notları ve kapanışta gelen geri bildirim sayesinde güzel geri dönüşler alındı. Her sene olduğu gibi bolca hediyeler dağıtıldı.

Bu etkinlikte Getir.com, Hotech, Data Market, Piksel Akademi, Art-In System, Bumin Yazılım, Çay ve Ötesi, Doubleshot Coffee, Yoga Balance, Lösev standları ile gün boyu etkinlikte yer aldı. Etkinlik günü, bu etkinliği yalnız bırakmayan sponsorlara ve daveti kabul edip gelenlere, konuşmacılara ve katılımcılara büyük teşekkür ettiğini buradan bildirelim. Etkinlik her sene düzenleniyor. Eğer gidemediyseniz bir süre sonra tekrar düzenlenecek olan etkinliğe başvurabilirsiniz. Ayrıca indir.com ekibi olarak da bu etkinliğin tanıtım sponsoru olduk.


GDG Devfest 2014, Yazılım Geliştiricileri Bir Araya Getirdi!GDG Devfest 2014, Yazılım Geliştiricileri Bir Araya Getirdi!
GDG İstanbul Ekibi Android Roadshow Etkinliği Düzenliyor!GDG İstanbul Ekibi Android Roadshow Etkinliği Düzenliyor!
GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!

PAYLAŞ