Gboard iOS Uygulamasına Yeni GIF Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Gboard iOS Uygulamasına Yeni GIF Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-30 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın popüler klavye uygulaması olan Gboard için iOS uygulaması güncellendi ve kullanıcılar için yeni bir özellik sunuldu. Söz konusu bu özellik ile artık iOS kullanıcıları GIF hazırlanması ve hazır GIF'leri paylaşması daha basit bir hal alacak. iOS kullanıcıları için yetenekleri geliştirilmeye devam edilen Gboard uygulaması baktığımız zaman Android tarafının biraz arkasında kalıyordu. Ancak Google bu durumu düzeltmek adına güncellemeler ile yeniliklere devam ediyor. Şimdi ise yeni güncelleme ile beraber daha öncesinde klavyenin alt bölümünde yer alan GIF oluşturma ikonu klavyenin üzerinde yer alan kelime seçeneklerinin yanına konumlandırılmış durumda.

Ayrıca konumu değiştirilen GIF ikonunu tasarımında bir büyüme gerçekleştirilmiş durumda. Bu yeni güncelleme ile beraber kullanıcılar hem arka hemde ön kameralarını kullanarak kendi GIF görüntülerini oluşturabilecekler. Bu sayede Gboard uygulaması bir klavye uygulaması olmasının yanı sıra pratik ve işlevsel özellikleri ile de daha üst seviye bir deneyim sunabilecek. Kendi GIF içeriklerinizi normal hızda 3 saniyelik boomerang olarak ve hızlı çekimde ise 1 dakikalık bir timelapse video gibi oluşturabileceksiniz.

G Board indir Android

G Board indir iOS

GIF oluşturup paylaşma özelliği yeni olmazken, yeni konumu ile bu GIF kullanımı ve paylaşımı daha basit bir hal alacak. Android tarafına ise yeni konumun ve bu yeni güncellemenin yakın zamanda gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ