Gboard Android'e Bitmoji Desteği Getirildi - Haberler - indir.com

Gboard Android'e Bitmoji Desteği Getirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-17 21:30:43
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın klavye uygulaması olan Gboard Android uygulaması için yakın zamanda gelecek güncelleme detayları ortaya çıktı. Güncelleme ile beraber uygulama yeni yeteneklere kavuşacak. Söz konusu bu yenilikler arasında başlıca olarak Bitmoji çıkartma desteği gözüküyor. Google'ın Android kullanıcılarına sunmuş olduğu Gboard versiyonu hali hazırda beta olarak yeni özellikleri teste sunmuş durumda. Test esnasında yaşanabilecek sorunlar engellendiği durumunda uygulamanın kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Gboard'a gelecek olan Bitmoji desteği ile ise kullanıcılar özel olarak oluşturabildikleri avatarları ve farklı forma sahip çıkartmaları Gboard üzerinden kullanabilecekler. Bitmoji klavyesini aktif etmeye gerek kalmadan kullanmak mümkün olacak. Uygulamanın nihayi sürümü yayınlandığında ise Google Allo desteğinin de aktif olarak sunulması bekleniyor. Bu sayede klavye üzerinden Google Allo için sunulmuş olan özel içeriklere ulaşılmak mümkün olacak. Gboard klavyesine yeni eklenecek olan çıkartma sekmesine ise klavyenin üst alanında bulunan ikonlar üzerinden erişmek mümkün olacak. Kullanıcılar dilerlerse ise Google Allo ve Bitmoji haricinde Google Play Store üzerinden çıkartma paketi indirebilecekler.

Android sürümünde yapılacak olan Gboard küçük değişiklikleri ile Ayarlar bölümünde yer alan Temalar sekmesi yenileniyor ve eklenti formatında yeni sözlükler bölümünde kaldırılıyor. Sizde Android cihazınız üzerinde Google Play Store ile Gboard uygulamasının en yeni güncellemesini cihazınıza yükleyerek Google'ın uygulama ile beraber sunmuş olduğu yeni çıkartma ve emoji desteklerinden yararlanabilirsiniz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ