Gboard Android Güncellemesiyle Beraber Hızlanacak - Haberler - indir.com

Gboard Android Güncellemesiyle Beraber Hızlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-21 15:00:40
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın akıllı telefonlar ve tabletler için kullanıcılarına sunduğu klavye uygulaması olan Gboard, Android uygulamasına aldığı güncellemeler ile yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Yeni gelen bir uygulama güncellemesi ile beraber Gboard Android uygulamasını kullanan kullanıcılar artık mesajlarını daha hızlı bir şekilde yazabilecekler. Güncelleme alan uygulama artık İngilizce bir mesaj yada yazı yazarken cümleleri tek tek kelimeler ile tamamlamak yerine direkt olarak tek bir hamlede tamalayacak. Bu gelen pratik özellik sayesinde bir mesaja yanıt vermek yada bir durum güncellemesini paylaşmak en hızlı bir şekilde mümkün hale gelmiş olacak.

Güncelleme kullanıcılara işlevsellik kazandırmak adına getirildi ve diğer yandan zaman kazandırmaya yönelik bir yenilik olduğunu da ifade edebiliriz. Gelen güncelleme ile geliştirilen tek taraf mesaj gönderme pratikliği olmuyor. Diğer yandan yenilenmiş bir emoji arama kutusu kullanıcılara sunulurken, ayrıca favori emojilerini çizerek arama gerçekleştirebilme imkanı da sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar hız noktasında emojileride çizerek aradıkları emoji içeriğini en hızlı bir şekilde bulabilecekler. Ayrıca güncelleme ile beraber Gboard üzerinde yer alan Google arama bölümünde yapılan aramalarda sonuç olarak birden fazla sonuçlar kullanıcılara gösterilecek.

Bu sayede sohbet bölünmeden internet üzerinden bir yemek tarifi, adres yada YouTube video içeriği kolay bir şekilde aranabilecek. Güncellemeyle beraber uygulamayla beraber sunulan dil desteğide bir hayli genişletiliyor. İran Azericesi, Franszca, Hawaii dili gibi birçok aksan ve dil destekleri uygulamaya sunuluyor. Öneriler üzerine birçok yerel dili destekleyen klavyelerde kullanıcılara uygulama ile sunulmuş oluyor. Sizde Google Play Store üzerinden GBoard uygulamınızı güncellemeyi unutmayın.

 





PAYLAŞ